Οι στιλιστικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή: Πάρε ιδέες από τα πιο εντυπωσιακά looks

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε με ένα σούπερ θέμα που ξέρω ότι θα σε τρελάνει. Αυτήν τη φορά δεν θα ασχοληθούμε με μοντέλα, celebrities του εξωτερικού κ.λ.π. κ.λ.π.! Αυτήν τη φορά θα ανοίξουμε το στιλιστικό φάκελο της Δέσποινας Βανδή και θα αφεθούμε στην υψηλή αισθητική που χαρακτηρίζουν τις εμφανίσεις της.

Η Δέσποινα είναι μια από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες και κάθε της εμφάνιση κεντρίζει το στιλιστικό μας ενδιαφέρον. Κάθε φορά αναρωτιέσαι τι φόρεσε, τι αξεσουάρ σέταρε, ποια είναι τα κοσμήματα που επέλεξε. Και τις περισσότερες φορές εγώ σου απαντάω σε κάθε ερώτηση. Γενικά το στιλ της προκαλεί φρενίτιδα! Είτε είναι σε πιο καθημερινό ύφος, είτε είναι πιο fromal!

Λίγα λόγια για το στιλ της:
Η Δέσποινα τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει ένα rock style με κάποιες girly πινελιές, χωρίς “πολλά πολλά”, ειδικά στις καθημερινές της εμφανίσεις. Στις formal περιστάσεις είναι πάντα κομψή και θηλυκή, αποπνέοντας sexy αέρα, ενώ όσον αφορά στα looks που προτιμάει πάνω στο stage, είναι πάντα εντυπωσιακά και αρκετά glam

Τώρα λοιπόν, θα γίνουμε λίγο stalkers (με τη θετική έννοια) στο instagram της και θα δούμε τα τοπ looks που έχει επιλέξει για κάθε ώρα και κάθε περίσταση. Από casual, beach outfits, μέχρι chic και glam. Σου τα παρουσιάζουμε με σκοπό να γνωρίσεις καλύτερα το προσωπικό της στιλ και φυσικά να πάρεις ιδέες.

Κάνουμε scroll down και περνάμε στο κυρίως θέμα…

Ξεκινάμε με τις beach wear επιλογές της. Τα μαγιό που επέλεξε στα πρώτα της μπάνια έχουν sporty ύφος και έντονα χρώματα. Από τις προτιμήσεις της όμως δεν έλειπε κι ένα μαύρο ολόσωμο με sexy cut στην περιοχή της κοιλιάς.

Ένα από τα beach looks της ολοκληρώθηκε με ένα maxi shirt dress σε έντονο χρώμα, ενώ σε μια άλλη φωτό την είδαμε να φοράει ένα καφτάνι με prints και ethnic σκουλαρίκια. Ξεκάθαρα η Δέσποινα “ποντάρει” στα έντονα χρώματα…

Περνάμε στις casual εμφανίσεις που προσέξαμε (που αλλού;;;) στο λογαριασμό της στο instagram. Βασικό κομμάτι των εμφανίσεών της είναι τα basic tops. Τα t-shirts σε ουδέτερο χρώμα (λευκό, γκρι) και οι μαρινιέρες είναι η αγαπημένη της εμμονή. Συνήθως τα συνδυάζει με flare ή skinny jeans, αλλά και με λευκά παντελόνια. Τα παπούτσια δίνουν την τελική πινελιά που επιθυμεί. Τα sneakers και τα slides προσφέρουν casual αποτέλεσμα, ενώ τα high heels μια πιο θηλυκή αισθητική.

Θα συνεχίσω με κάποιες καλοκαιρινές εμφανίσεις που τράβηξαν την προσοχή μου και είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσουν. Η Δέσποινα για ακόμα μια φορά μας αποδεικνύει ότι έχει αδυναμία στα έντονα χρώματα και prints, ειδικά όταν το επιτρέπει η περίοδος και η περίσταση. Τα αέρινα maxi φορέματα είναι must κομμάτια των look της και πάντα διαλέγει γραμμές που να αναδεικνύουν το σώμα της. Από ότι βλέπεις προτιμάει να αφήνει ακάλυπτους τους ώμους και να έχει sexy cut στο ένα πόδι.

Μια ακόμα τάση που υποστηρίζει είναι τα tropical prints. Σου έχω αναφέρει άπειρες φορές ότι είναι το trend της σεζόν. Η Δέσποινα επέλεξε ένα cocktail φόρεμα με τροπικό pattern, αλλά και μια φούστα στο ίδιο στιλ την οποία και συνδύασε με ένα λευκό τοπ. Όπως σου είπα και πιο πάνω, τα basic tops είναι τα αγαπημένα της.

Ολοκληρώνουμε αυτό το θέμα με τις πιο glam, τις πιο εντυπωσιακές, τις πιο sexy εμφανίσεις της Δέσποινας! Βλέπουμε ότι πάνω στο stage επιλέγει πάντα μεταλλικά στοιχεία που της προσφέρουν λάμψη. Σε αυτές τις περιπτώσεις αφήνει στην άκρη το casual και girly στοιχεία (προφανώς) και επιλέγει κυρίως sexy και θηλυκά looks που τραβούν όλα τα βλέμματα. Οι maxi γραμμές για ακόμα μια φορά έχουν την τιμητική τους.

Σε μια άλλη formal εμφάνιση την είδαμε με ένα midi φόρεμα με sexy cut στο ντεκολτέ και στην περιοχή της κοιλιάς.

P.S.: Stay tuned! Τώρα που έκανα την αρχή με τη Δέσποινα Βανδή, είμαι έτοιμη να ανοίξω κι άλλους “στιλιστικούς φακέλους” διάσημων Ελληνίδων…

Read More

And More