Όταν οι διάσημες “βγαίνουν από τα ρούχα τους”: 14 αποκαλυπτικές εμφανίσεις!

Οι διάσημες με κάθε τους εμφάνιση τραβούν τα δικά μας βλέμματα, αλλά και τα φλας των φωτογράφων. Κάποιες φορές με τις stylish επιλογές τους, κάποιες φορές με τα στιλιστικά λάθη και κάποιες άλλες με τις υπερβολές που υιοθετούν στο στιλ τους. Αυτήν τη φορά, λοιπόν, δεν θα ασχοληθούμε με τις πιο καλοντυμένες ή τις πιο κακοντυμένες. Αυτήν τη φορά θα ασχοληθούμε με τις πιο αποκαλυπτικές εμφανίσεις τους. Ναι, παρατηρείται συχνά πια το φαινόμενο οι σταρ να …βγαίνουν από τα ρούχα τους. Διαφάνειες, εσώρουχα που απουσιάζουν, υπερβολικές αποκαλύψεις που προκαλούν το φωτογραφικό φακό και φυσικά τα σχόλιά μας. Οι σταρ κυκλοφορούν σχεδόν γυμνές και -ναι!- καταφέρνουν να συζητηθούν! Ας κάνουμε λοιπόν μια βόλτα στις επώνυμες εμφανίσεις που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο στη φαντασία.

Kim Kardashian
Είναι γνωστό. Η Kim λατρεύει τις αποκαλύψεις. Μπορεί να φορέσει ως τοπ μαζί με το τζιν της ένα εσώρουχο, μπορεί να ποζάρει στο red carpet …με απόλυτη διαφάνεια. Γνωστή θαυμάστρια του οίκου Givenchy, Balmain και άλλων μεγάλων οίκων, δεν διστάζει να φορέσει τις επώνυμες δημιουργίες ακόμα κι αν αυτές δεν αφήνουν τίποτα κρυφό. Εδώ, με ένα διάφανο φόρεμα κι ένα body με βαθύ ντεκολτέ βεβαίως βεβαίως από μέσα, ενώ στη δεξιά βρίσκεται στο Paris Fashion Week, με μια αποκαλυπτική ολόσωμη φόρμα του οίκου Balmain.

Bella Hadid
Η Bella. Ξεκίνησε σχεδόν πρώτη να λανσάρει τη free nipple τάση, όπου είναι σαφές ότι το σουτιέν απουσιάζει. Φυσικά είναι μοντέλο και από τα πιο επιτυχημένα μάλιστα, οπότε φοράει ό,τι ο σχεδιαστής προτείνει. Το παστέλ Dior gown για παράδειγμα που βλέπεις στην αριστερή φωτό. Γιατί στη δεξιά, βλέπεις το αποκαλυπτικό μεταλλικό outfit που επέλεξε η ίδια να φορέσει στα γεννέθλιά της. Χωρίς εσώρουχα και με δυο αστεράκια να καλύπτουν τις θηλές.

Rachel McAdams
Η ηθοποιός στο λανσάρισμα της ταινίας “Doctor Strange” φόρεσε ένα couture gown Elie Saab. Κι ενώ κοιτώντας τη μπροστινή πλευρά του φορέματος νιώθεις ότι τηρούνται οριακά οι ισορροπίες, το πίσω μέρος αποκαλύπτει απόλυτα τις τολμηρές διαθέσεις της πανάκριβης δημιουργίας.

Rihanna
Εντάξει, ξέρουμε ήδη πως η Rihanna αγαπά τις αποκαλύψεις και συνηθίζει να επιδεικνύει τα κάλλη της. Γενικώς τα pop idols λατρεύουν τις τολμηρές εμφανίσεις. Και αυτή η red carpet επιλογή είναι το καλύτερο παράδειγμα. Ροζ διάφανο φόρεμα, χωρίς σουτιέν και nude εσώρουχο. Αυτά. Και τίποτε άλλο.

Miley Cyrus
Μια ακόμα pop star που -όπως λέγαμε- αγαπά τις προκλητικές εμφανίσεις. Η Miley έχει υπάρξει αρκετές φορές γυμνή σε φωτογραφίσεις, clips, αλλά και δημόσιες εμφανίσεις. Το 2015 παρουσίασε τα MTV Awards φορώντας μια μεταλλική δημιουργία που κάλυπτε ίσα-ίσα το στήθος και άλλα επίμαχα σημεία.

Emily Ratajkowski
Εντυπωσιακή, ναι! Αποστομωτικά σέξι. Οι άντρες τη λατρεύουν. Κι εγώ, όπως σου έχω ξαναπεί. Και εδώ, οι τέλειες αναλογίες της αποκαλύπτονται ξεκάθαρα με το sequin μαύρο φόρεμα του σχεδιαστή Julien Macdonald που αφήνει όλο το πάνω μέρος σχεδόν ακάλυπτο.

Nicki Minaj
Η Nicki εμφανίστηκε στο TIDAL X: 1015 event, με μια τολμηρή ολόσωμη φόρμα που μας θύμισε λίγο αυτή που φόρεσε και η Kim (δες πιο πάνω σε περίπτωση που σου ξέφυγε). Το απαραίτητο tape στις θηλές για τα τυπικά και… τέλος. Αυτό ήταν. Δεν έχει άλλο!

Lady Gaga
Τις αρέσουν οι τολμηρές εμφανίσεις και το έχει αποδείξει άπειρες φορές. Η Mother Monster εμφανίστηκε με ένα μεταλλικό fishnet φόρεμα και κάλυψε τις θηλές της με ασημί covers.

Beyonce
H Queen Bey στο Met Gala το 2015 έκανε την εμφάνισή της με ένα διάφανο φόρεμα που τα επίμαχα σημεία καλύπτονταν όσο γινόταν, από floral στοιχεία. Παρόλα αυτά είναι σαφές ότι δεν άφησε κανένα περιθώριο στη φαντασία μας.

Jennifer Lopez
Η Jennifer δεν διστάζει γενικά να αποκαλύψει τις καμπύλες της. Σε μια εμφάνισή της στο party του Vanity Fair φόρεσε ένα διάφανο φόρεμα με glittery στοιχεία και κάλυψε το κάτω μέρος με ένα ψηλόμεσο εσώρουχο.

Rita Ora
Η Rita είναι τολμηρή, αλλά και προκλητική όταν θέλει. Σε αυτήν την εμφάνιση επέλεξε ένα mini dress σε έντονο χρώμα, με lace up στοιχεία που άφηναν ακάλυπτο μεγάλο μέρος του σώματός της.

Taraji P. Henson
Στα φετινά SAG Awards η Taraji φόρεσε ένα Reem Acra gown, από τη συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι του 2017. Ένα αρκετά αποκαλυπτικό φόρεμα, που άφηνε σχεδόν ακάλυπτο το στήθος της!

Read More

And More