Ψήφισε την πιο καλοντυμένη Ελληνίδα του 2016!

Το 2017 κατέφθασε και ήδη διανύουμε τις πρώτες μέρες του νέου χρόνου. Αυτό ξέρεις τι σημαίνει; Ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε το fashion απολογισμό μας, να θυμηθούμε λαμπερές εμφανίσεις Ελληνίδων stars από το 2016 και φυσικά να ψηφίσουμε. Ποιες παρέδωσαν στιλιστικά μαθήματα και ποιες κατάφεραν να μπούνε στη λίστα μας; Ποιες πέρασαν το στιλιστικό μάθημα με άριστα το 10′; Για ακόμα μια φορά είναι στο δικό σου χέρι να δώσεις το fashion τρόπαιο της χρονιάς στην αγαπημένη σου εμφάνιση. Αφού λοιπόν ξενύχτισες, χόρεψες και έφαγες στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, τώρα ήρθε η ώρα να κάτσεις αναπαυτικά στον καναπέ σου και να δεις αναλυτικά όλα όσα συγκέντρωσα για σένα…

Plus 1: Μέσα από αυτό το παιχνίδι μόδας δεν χρειάζεται να κρίνεις τη συγκεκριμένη εμφάνιση της κάθε star. Μπορείς να δώσεις τη ψήφο σου στην αγαπημένη σου διάσημη που θεωρείς ότι είχε τη μεγαλύτερη στιλιστική εξέλιξη μέσα στο 2016. Το αφήνω πάνω σου!

Plus 2: Θέλω να μείνεις συντονισμένη τις επόμενες μέρες στο Tlife, καθώς ακολουθούν θέματα με τις πιο καλοντυμένες celebrities του εξωτερικού, καθώς και τις πιο… κακοντυμένες!

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες που μας αρέσει να παρακολουθούμε το στιλ της στα social media, στην τηλεόραση, στα περιοδικά. Η Δέσποινα ξέρει τι θέλει και τι της ταιριάζει! Στις casual εμφανίσεις της επιλέγει cool σύνολα με rock επιρροές, ενώ σε βραδινές εμφανίσεις και event εμπνέεται από τις νέες τάσεις, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητά της.

Η Δούκισσα Νομικού πότε επιλέγει ρομαντικά και girly σύνολα, πότε φέρνει στην επιφάνεια ένα δυναμικό σεξαπίλ και μια αθώα θηλυκότητα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Δούκισσα ξέρει από μόδα και μας το αποδεικνύει κάθε φορά με τις στιλιστικές της επιλογές στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

Sexy, sexy και πάλι sexy! Ναι αυτή είναι η λέξη που χαρακτηρίζει την Ελένη Φουρέιρα και το στιλ που επιλέγει. Είναι λάτρης των νέων τάσεων, ακολουθεί πιστά τη μόδα, σε casual και μη εμφανίσεις, ολοκληρώνοντας με τη δική της μοναδική και μοντέρνα πινελιά.

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέρει να επιλέγει τα σωστά κομμάτια για τη σιλουέτα της και την προσωπικότητά της. Πάντα με glam πινελιές, ακόμα και σε casual εμφανίσεις, η Κατερίνα έχει από τα πιο “περιποιημένα” και θηλυκά ντυσίματα που συναντούμε στην ελληνική τηλεόραση.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ξεκάθαρα το δικό της στιλ. Πότε επιλέγει θηλυκά σύνολα, πότε sexy, πότε lady like, ενώ τα αγαπημένα της χρώματα είναι το ροζ και το κόκκινο. Στις τελευταίες καθημερινές της εμφανίσεις, έχουμε παρατηρήσει ένα φοβερό update, καθώς τα σκουφιά και τα jeans βρίσκονται πρώτα στις επιλογές της.

Η Τζένη Μπαλατσινού ξέρει από μόδα, έχει φανταστική αισθητική και παίζει τις νέες τάσεις στα δάχτυλα. Σπάνια πέφτει σε στιλιστικές παγίδες, ενώ πάντα επιλέγει πολύ σωστούς συνδυασμούς χρωμάτων.

Η Φαίη Σκορδά δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο στιλ, για αυτό εξάλλου είναι από τις αγαπημένες μας. Μπορεί να υποστηρίξει κάθε στιλ και κάθε ρούχο, από jeans, σορτς, μίνι και μίντι φούστες, μέχρι εντυπωσιακά glam gowns.

Ό,τι και να πω για την Τάμτα είναι περιττό. Κατέχει τη μόδα στο τσεπάκι της, υιοθετεί και λανσάρει ένα δικό της στιλ και πολλές είναι φορές που έχει δημιουργήσει τις δικές της τάσεις. Το μοναδικό με τη λαμπερή τραγουδίστρια, είναι ο τρόπος της να μεταμορφώνεται και να προσαρμόζεται σε διαφορετικά στιλ.

Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η Αθηνά Οικονομάκου έχει εξελιχθεί κατά πολύ στιλιστικά. Πότε θα συναντήσουμε με rock – grunge στιλ, πότε με girly outfits και πότε με sexy looks. Η ίδια έχει “ψαχτεί” αρκετά με το προσωπικό της στιλ, ενώ πλέον είναι και σχεδιάστρια κοσμημάτων.

Η Μαίρη Συνατσάκη ξέρει από μόδα. Για την ακρίβεια, ξέρει πολύ καλά από μόδα. Είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, αλλά ταυτόχρονα το it girl που μπορούμε να χαζεύουμε στο instagram με τις ώρες. Ό,τι στιλ και να επιλέξει, δεν αφήνει ποτέ απ’ έξω τα funky στοιχεία και τις fresh details.

Στιλ και Βίκυ Καγιά ίσον ένα! Δεν κάνει ποτέ στιλιστικά λάθη, αποφεύγει τις υπερβολές και ορκίζεται στα δρώμενα της μόδας που επικρατούν κάθε σεζόν, προσαρμόζοντάς τα στο δικό της ύφος. Μπορεί να τη δεις με sneakers και πουκαμίσες, μπορείς να τη δεις όμως και με χολιγουντιανά φορέματα.

Από τις πιο κομψές υπάρξεις στο χώρο της showbiz, με ένα μοναδικό και ξεχωριστό στιλ. Αυτό που χαρακτηρίζει την Κάτια Ζιγούλη είναι η “αέρινη” κομψότητα και ο υψηλής αισθητικής μινιμαλισμός.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενημερώθηκε, δοκίμασε και κατέληξε. Πλέον, χαρακτηρίζουν το στιλ της τα mix & match στοιχεία, το bohemian look και φυσικά οι γραμμές που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και τη σιλουέτα της. Συνήθως τονίζει την περιοχή της μέσης και επιλέγει μίνι γραμμές που φυσικά υποστηρίζει με τα καλλίγραμμα πόδια της.

Η Έλλη Κοκκίνου έχει μια ώριμη και θηλυκή οπτική προς το στιλ, επιλέγοντας πάντα sexy κομμάτια που αναδεικνύουν τις καμπύλες της, αποφεύγοντας υπερβολές και στιλιστικά λάθη. Της αρέσουν τα λαμπερά και θηλυκά κομμάτια σε εμφανίσεις στην πίστα και στα event, ενώ στα casual looks προτιμάει κυρίως jeans και tshirts.

Η Έλενα Παπαρίζου είναι sexy με μια girly προσωπικότητα, που προσαρμόζει πάντα στο στιλ της. Της αρέσει να αναδεικνύει τα δυνατά της σημεία, να επιλέγει σύνολα που η ίδια νιώθει άνετα, ενώ οι μίνι γραμμές είναι σήμα κατατεθέν σε κάθε της εμφάνιση.

Η Demy έχει πειραματιστεί αρκετά τον τελευταίο χρόνο, όσον αφορά στο στιλ της. Της αρέσει να “παίζει” και να δοκιμάζει, διατηρώντας πάντα το girly στοιχείο της ηλικίας της και αποφεύγοντας τις υπερβολές και τα πολύ sexy κομμάτια.

Η Κατερίνα Στικούδη σίγουρα έχει στιλιστικές επιρροές από τα street style του εξωτερικού. Πότε θα τη δούμε με urban ή grunge looks και πότε με glam κομμάτια που αναδεικνύουν τη φανταστική της σιλουέτα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι της αρέσει να δοκιμάζει καθετί εκκεντρικό!

Η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει πάντα safe και στιλάτες επιλογές που αξίζουν την προσοχή μας. Υιοθετεί ένα χαλαρό, άνετο ύφος στις καθημερινές της εμφανίσεις και εντυπωσιακό, λαμπερό όταν πρόκειται να την απολαύσουμε σε βραδινές τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Η Τόνια Σωτηροπούλου ξέρει από μόδα και το μυστικό της όπλο είναι η προσωπικότητά της. Την έχουμε συναντήσει ultra stylish μέσα από βραδινά φορέματα σχεδιαστών και οίκων μόδας, ενώ συνεχίζει να είναι στιλάτη ακόμα και στις casual βόλτες της, φορώντας κολάν και sneakers.

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι cool και σίγουρα από τις ομορφότερες γυναίκες της showbiz. Στη Σμαράγδα δεν θα συναντήσεις στιλιστικές υστερίες ούτε υπερβολές. Δεν ακολουθεί εμμονικά τη μόδα και έχει τη δική της χαλαρή αισθητική σε κάθε της εμφάνιση.

Είναι χαριτωμένη αλλά και θηλυκή. Αυτός ο ακαταμάχητος συνδυασμός χαρακτηρίζει σίγουρα την Αντωνία Καλλιμούκου και τις στιλιστικές της επιλογές. Στο show που εμφανίζεται επιλέγει κυρίως girly σύνολα, ενώ σε βραδινές εμφανίσεις δεν αφήνει στην άκρη το lux στοιχείο.

Η Ευαγγελία Αραβανή είναι sexy, glam και ενίοτε vintage! Στις καθημερινές της εμφανίσεις είναι αρκετά cool, ενώ σε event, red carpet και στην τηλεόραση παραδίσει μαθήματα χολιγουντιανού αέρα.

Read More

And More