Ποια σταρ το φόρεσε καλύτερα; Ψήφισε και ανάδειξε την πιο καλοντυμένη

Πίσω από τις εμφανίσεις κάθε σταρ κρύβονται στιλίστες, ενδυματολόγοι, επιτυχημένοι σχεδιαστές και πολλοί ακόμα που “χτίζουν” το σύνολο της κάθε μιας πολύ προσεκτικά και υπομονετικά, λαμβάνοντας υπόψιν το προσωπικό γούστο, την περίσταση που θα παρευρεθούν, αλλά και τη στιλιστική επιλογή των άλλων διάσημων για να αποφευχθεί κάθε ομοιότητα και σύγκριση. Τι γίνεται όμως όταν τυχαία ή μη δύο celebrities φοράνε το ίδιο look; Πρώτον, τα media ασχολούνται με αυτό για τις επόμενες μέρες και δεύτερον σχεδόν αναγκαστικά μπαίνουμε κι εμείς στη διαδικασία να σχολιάσουμε και να καταλήξουμε στην καλύτερη εμφάνιση. Έτσι λοιπόν θα κάνουμε και σήμερα. Έψαξα και βρήκα τις σταρ που φόρεσαν το look και σε παροτρύνω να ψηφίσεις την αγαπημένη σου. Σε ποια λοιπόν θα δώσεις το στιλιστικό τρόπαιο; Ποια πιστεύεις ότι το φόρεσε καλύτερα; Κάτω από κάθε εμφάνιση θα βρεις το αντίστοιχο poll για να μας πεις τη γνώμη σου. Κάνε scroll down και δες…

Kendall Jenner VS Paris Hilton

Στα 21 γενέθλιά της, η Kendall φόρεσε ένα Labourjoisie μίνι φόρεμα με κρύσταλλα Swarovski, του οποίου η τιμή έφτανε τα 9,000 δολάρια. Το συνδύασε με διάφανο clutch, nude sandals και fur scurf. Πίσω στο 2002, η Paris Hilton επέλεξε ένα σχεδόν ίδιο φόρεμα και αυτή για τα 21 γενέθλιά της, το οποίο ανάδειξε με ροζ box bag και πέδιλα στο ίδιο χρώμα.

Kate Middleton VS Drew Barrymore

Δύο σταρ με μια δημιουργία του οίκου Tory Burch. Η Kate το συνδύασε με μια πορτοκαλί εσάρπα, εντυπωσιακά σκουλαρίκια και μαύρα πέδιλα, ενώ η Drew διατηρείσαι ήσυχο το αποτέλεσμα, αποφεύγοντας τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα.

Irina Shayk VS Selena Gomez

Δύο διάσημες προσωπικότητες επέλεξαν ένα κόκκινο μίνι φόρεμα από σατέν ύφασμα, του οίκου Dior. Η Irina το συνδύασε με μαύρο clutch και πέδιλα, χωρίς κοσμήματα, ενώ η Selena πρόσθεσε λαμπερά σκουλαρίκια και βραχιόλι, σε συνδυασμό με μαύρο clutch και μυτερές γόβες.

Taylor Swift VS Andreja Pejic

Η Taylor και η Andreja φόρεσαν ένα ίδιο φόρεμα σε μαύρο χρώμα με catouts. Η μια το συνδύασε με μεταλλικά αξεσουάρ και η άλλη με μαύρα.

Kendall Jenner VS Rita Ora

Η Kendall και η Rita φόρεσαν ένα masculine blazer με μεταλλικά στοιχεία του οίκου Balmain. Η Kendall το φόρεσε με over-knee-boots και μαύρο κολάν, ενώ η Rita με fishnet τοπ και καλσόν, επιλέγοντας και αυτή over knee μπότες.

Amal Clooney VS Naomi Campbell

Και οι δυο σταρ με παλτό σε έντονο χρώμα που έφερε την υπογραφή του οίκου Burberry. Η Amal μένοντας πιστή στη chic αισθητική το φόρεσε με point toe pumps και μια tote bag, ενώ η Naomi με fedora hat και μπότες.

Rosie Huntington-Whiteley VS Chrissy Teigen

Τα δύο μοντέλα επέλεξαν μια disco jumpsuit Balmain. Η Rosie απέφυγε τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα, ενώ η Chrissy τη συνδύασε με μια ζώνη στη μέση και μαύρο clutch.

Chiara Ferragni VS Poppy Delevingne

Η Chiara ανάδειξε αυτό το midi Chanel φόρεμα με sporty styling, επιλέγοντας sneakers και funky clutch, ενώ η Poppy προτίμησε πιο θηλυκό αποτέλεσμα, συνδυάζοντάς το με point toe pumps.

Kim Kardashian VS Rita Ora

Με nude latex dress Atsuko Kudo και οι δύο. Επίσης και οι δύο το ανάδειξαν με nude sandals, μόνο που η Kim πρόσθεσε και ένα fur jacket.

Jennifer Lopez VS Maggie Grace

Η αλήθεια είναι πως η Maggie φόρεσε πρώτη αυτό το look Christian Siriano κι έπειτα ακολούθησε η Jennifer. Και οι δύο ολοκλήρωσαν με point toe pumps.

Taylor Swift VS Amal Clooney

Ένα spring dress Oscar de la Renta που η Amal ανάδειξε με κίτρινες γόβες και τσάντα με κρόσσια, ενώ η Taylor με γόβες και mini bag σε πράσινο χρώμα.

Cate Blanchett VS Katie Holmes

Ένα retro shirt dress του σχεδιαστή Michael Kors που επέλεξαν δυο διάσημες του Hollywood. Η Cate το συνδύασε με καφέ ζώνη και μπλε γόβες, ενώ η Katie διατήρησαι ήσυχο το αποτέλεσμα με nude γόβες.

Ellie Goulding VS Blake Lively

Ένα sequin dress με statement ώμους του οίκου Balmain, ήταν η αφορμή για να συγκρίνουμε την Ellie και την Blake. Η Ellie το συνδύασε με μαύρες γόβες, ενώ η Blake με mules και σμαραγδένια κοσμήματα.

Lily Aldridge VS Victoria Beckham

Η Victoria Beckham φόρεσε μια δική της δημιουργία με crop jacket, λευκό clutch και μαύρες γόβες, ενώ η Lily φόρεσε ακριβώς το ίδιο φόρεμα με τις ίδιες γόβες.

Jennifer Lopez VS Victoria Beckham

Μια ακόμα δημιουργία της Victoria Beckham που φορέθηκε από την ίδια και την Jennifer Lopez. Η μεν ανάδειξε αυτό το φόρεμα με peep toe nude pumps και clutch και η δε με πέδιλα και silver κοσμήματα.

Alessandra Ambrosio VS Jourdan Dunn

Ένα gown Hugo Boss ήταν αρκετό για να ασχοληθούμε με τα δύο μοντέλα της Victoria’s Secret. H Alessandra το συνδύασε με μεταλλική ζώνη και t-bone pumps, ενώ η Jourdan με ένα ζευγάρι burgundy sandals.

Read More

And More