Πως φοράνε οι μεγαλύτερες σταρ το τζιν τους!

Τζιν! Το κομμάτι κλειδί που χαρακτηρίζει τις δικές μας εμφανίσεις, αλλά και των αγαπημένων μας celebrities. Είναι το ρούχο που μας έχει βγάλει άπειρες φορές από στιλιστικά διλήμματα, προσφέροντας τη λύση που αναζητούμε για μια stylish και ενημερωμένη εμφάνιση. Σίγουρα με το πέρασμα των χρόνων το έχεις φορέσει με flats, sneakers, γόβες ή μπότες και το έχεις αναδείξει με κάθε είδους στιλ λόγω του ότι ταιριάζει στην κυριολεξία με τα πάντα.

Στέρεψες από ιδέες; Τα έχεις δοκιμάσει σχεδόν όλα και τώρα δεν μπορείς να σκεφτείς με τι να το συνδυάσεις; Εμείς σου δείχνουμε τα 12 καλύτερα street styles των celebrities για να πάρεις φρέσκες ιδέες και να ενισχύσεις τη στιλιστική σου δημιουργικότητα. Μετακινήσου προς τα κάτω και δες πως φόρεσαν το denim pants οι διάσημες…

Η Gigi Hadid σου δείχνει πως α) μπορείς ακόμα και τώρα να φορέσεις το λευκό jeans και β) είναι από τις πιο σωστές επιλογές ακόμα και για βράδυ. Συνδύασέ το με neutral αποχρώσεις και προτίμησε ένα πανωφόρι σε στιλ κάπα. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις τις μπεζ σου γόβες.

Η Rosie Huntington-Whiteley επέλεξε ένα mom jeans (αγαπημένο κομμάτι όλων μας) και το συνδύασε με μια suede καμπαρντίνα. Πρόσθεσε μερικές μαύρες πινελιές και έδωσε extra στιλ με χρυσά κοσμήματα. Ναι, λατρεύουμε το all day look της.

Η υπέρ-φανταστική Stella Maxwell (της έχουμε αδυναμία από ότι καταλαβαίνεις) έκανε το σωστό layering τη σωστή εποχή. Βασικό κομμάτι του look της ένα skinny jeans. Όλες έχουμε! Ας περάσουμε στο πανωφόρι τώρα. Καταλαβαίνω ότι αυτήν την εποχή ένα δερμάτινο jacket δεν είναι αρκετό για να σε κρατήσει ζεστή. Οπότε, η Stella σου προτείνει να φορέσεις από μέσα το denim πουκάμισό σου και ένα μαύρο tshirt. Ευχαριστούμε Stella για τις στιλιστικές ιδέες που μας δίνεις.

Η Behati Prinsloo βάδισε στο δρόμο του grunge. Ένα boyfriend jeans (μάλλον του Adam Levine ήταν), μια γούνα κι ένα σκουφάκι αρκούν για να φορέσεις το denim pants σου στυην καρδιά του χειμώνα. Όσον αφορά στο παπούτσι επέλεξε ένα flatform sneaker και μαύρες κάλτσες που καλύπτουν τον αστράγαλο.

Η Olivia Palermo σου προτείνει να φορέσεις το αγαπημένο σου jeans με σκισίματα με ένα fur jacket. Η ίδια ολοκλήρωσε με casual αξεσουάρ, όπως ένα ζευγάρι oxfords κι μια oversized tote bag σε έντονο χρώμα. Μπορείς να κάνεις ακόμα πιο cosy το look σου με ένα oversized πουλόβερ. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι η επιλογή της θα μας βολέψει πολύ για το γραφείο και τον καφέ.

Μας αρέσει πολύ η boyish αισθητική της Amber Heard (ναι, αυτή είναι σε περίπτωση που δεν τη γνώρισες). Η ίδια, που λες, επέλεξε basic χρώματα και ρούχα, όπως ένα straight jeans κι ένα white tshirt, τα οποία και ανάδειξε με ιδιαίτερα αξεσουάρ, όπως ένα ζευγάρι ιδιαίτερα brogues και ένα fedora hat.

Η Kourtney Kardashian σου δείχνει πως να συνδυάσεις το πιο hot trend του 2017… με ότι έχεις στην ντουλάπα σου. Πρωταγωνιστής του look είναι ένα crop flared pants. Σίγουρα έχεις ένα, όπως σίγουρα η “συλλογή σου” περιλαμβάνει κι ένα tshirt με στάμπα. Αυτά τα δύο αρκούν για να φορέσεις με στιλ το βελούδινο σακάκι που πήρες και δυστυχώς στρίμωξες στην ντουλάπα γιατί δεν ήξερες με τι να το συνδυάσεις.. Προτίμησε γόβες ή high heel ankle boots.

Πως σου φαίνεται η casual ιδέα της Lily Adrige; Εμάς προσωπικά μας έχει ενθουσιάσει. Αυτό το look μπορείς να το επιλέξεις για κάποια εξόρμηση, έναν καφέ ή shopping. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να φορέσεις το αγαπημένο σου jeans σε loose γραμμή (σίγουρα έχεις ένα) με ένα χρωματιστό πουλόβερ και να ολοκληρώσεις με τα flat μποτάκια σου.

So bohemian! Αν είσαι από αυτές που δεν αποχωρίζονται το boho look ούτε το χειμώνα, τότε παραδειγματίσου από την Alessandra Ambrosio. Ξεκινάμε με τα βασικά. Να φανταστώ ήδη έχεις ένα ψηλόμεσο jeans σε ίσια γραμμή και ένα απλό μαύρο τοπ. Τέλεια μέχρι στιγμής! Πρόσθεσε στο σύνολό σου ένα oversized πανωφόρι σε ζεστή απόχρωση και πρόσεξε μην ξεχάσεις το χρωματιστό μαντήλι στο λαιμό σου. Για ακόμα μια φορά πες ναι στα θηλυκά ankle boots που έχεις μέσα στην ντουλάπα σου.

Για το look της Kendall Jenner θα χρειαστείς τα εξής. Ένα jeans του οποίου το ρεβέρ θα είναι αρκετά φαρδύ, ένα puffer coat σε gold απόχρωση, silver ankle boots και ένα απλό μαύρο πουλόβερ. Στιλάτο, funky και λίγο “διαστημικό” θα λέγαμε…

Σε γενικές γραμμές ο συνδυασμός over knee μπότες και γούνας είναι λίγο ριψοκίνδυνος. Αν όμως επιλέξεις αντί για φούστα ή φόρεμα ένα jeans τότε σίγουρα θα βγεις κερδισμένη. Πάρε για παράδειγμα την Kate Hudson.

Για να δείχνεις glam δεν χρειάζεται απαραίτητα να φορέσεις ένα maxi φόρεμα. Σύμφωνα με την Romee Strijd ένα μαύρο jeans, ένα δαντελένιο τοπ και ένα crop fur jacket είναι αρκετά για να κλέψεις τα βλέμματα.

Read More

And More