THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Άλλη μια εβδομάδα με μεγάλο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε…

Aπό το Barbara Bui φόρεμα της Cara Delevigne μέχρι την κεντημένη με παγιέτες Altuzarra φούστα της Jennifer Lawrence και το Burberry look της Suki Waterhouse, δες λοιπόν κι εσύ που εντοπίσαμε τις καλοντυμένες αυτής της εβδομάδας.

Ποια εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!


Στο λανσάρισμα της συλλογής Archive by Alexa Chung M&S collection στο Λονδίνο, η Alexa Chung φόρεσε ένα μίνι φόρεμα από τη συλλογή.

Στο λανσάρισμα του βιβλίου της Gwyneth Paltrow -It’s All Easy book launch στη Νέα Υόρκη, η ίδια φόρεσε ένα σύνολο σε μεταλλιζέ χρυσή απόχρωση.

Στην πρεμιέρα της ταινίαε Mothers Day στο Los Angeles, η Jennifer Aniston φόρεσε ένα μίνι μα’υρο φόρεμα.

Στην Warner Brothers CinemaCon Showcase παρουσίαση στο Las Vegas, η Cara Delevingne φόρεσε ένα σμαραγδί cape dress Barbara Bui.

Στο CinemaCon 2016 – An Evening With Sony Pictures Entertainment στο Las Vegas, η Jennifer Lawrence φόρεσε μια φούστα Altuzarra.

Στην πρεμιέρα της ταινίας The Adderall Diaries στο Hollywood η Amber Heard φόρεσε ένα σατέν κόκκινο φόρεμα με αντίστοιχες γόβες.

Στην πρεμιέρα της ταινίας ‘The Huntsman: Winter’s War στην California, η Jessica Chastain φόρεσε ένα Altuzarra gown.

Στο ίδιο event, η Emily Blunt φόρεσε ένα Valentino spring/summer 2016 gown.

Ενώ η Charlize Theron φόρεσε ένα Dior pencil φόρεμα.

Στο The New 42nd Street 25th Anniversary Gala στη Νέα Υόρκη, η Sarah Jessica Parker φόρεσε ένα fulldress με λεπτομέρεια από δαντέλα και το συνδύασε με glittery γόβες.


Στο Burberry celebrates Art of the Trench στο Dubai , η Suki Waterhouse εμφανίστηκε με ένα φόρεμα του οίκου και ζχρυσά πέδιλα.



Read More

And More