THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Άλλη μια εβδομάδα με μεγάλο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε…

Aπό το Αnthony Vaccarello παντελόνι της Alexa Chung μέχρι τo κεντημένo Gucci jean jacket της Dakota Johnson και το Louis Vuitton look της Τaylor Swift, δες λοιπόν κι εσύ τις καλοντυμένες αυτής της εβδομάδας που εντοπίσαμε.

Ποια εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!


Στο Special Screening of Captain America: Civil War στη Νέα Υόρκη, η Elizabeth Olsen φόρεσε ένα Dolce & Gabbana floral φόρεμα.


Στην προβολή της ταινίας “Sonic Sea” η Rachel McAdams φόρεσε ένα Vivian Chan φόρεμα με Christian Louboutin γόβες..


Στο Λονδίνο η Δούκισσα του Cambridge φόρεσε ένα Alexander McQueen για βα επισκεφθεί την έκθεση ‘Vogue 100: A Century Of Style’ στο National Portrait Gallery όπου είδε και τα δικά της πορτρέτα από τον Josh Olins για το τεύχος Ιουνίου 2016 της βρετανικής έκθεσης του περιοδικού.


Στο Los Angeles η Kristen Stewart εμφανίστηκε με μια δερμάτινη φούστα, μαύρο τοπ και Kurt Geiger London ‘Bond’ παπούτσια.


Στη Νέα Υόρκη η Taylor Swift φόρεσε ένα Louis Vuitton φόρεμα με Louis Vuitton μποτάκια.


Στο White House Correspondents’ Dinner, στη Washington η Karlie Kloss φόρεσε ένα λευκό Derek Lam φόρεμα.


Στο ιδιο event η Emma Watson φόρεσε ένα Osman look.


H Kendall Jenner επέλεξε ένα Vivienne Westwood μαύρο φόρεμα.


Ενώ η Emily Ratajkowski επέλεξε ένα Monique Lhuillier gown.


Στη Νέα Υόρκη, η Rosie Huntington-Whiteley εμφανίστηκε με ένα δερμάτινο skinny pants, λευκό t-shirt και σκούρο μπλε blazer.


Στη Νέα Υόρκη η Dakota Johnson εμφανίστηκε με μαύρο skinny jeans, Gucci denim jacket και Chuck Taylors.


Στο TIME And People’s Annual White House Correspondents’ Association Cocktail Party στη Washington η Alexa Chung εμφανίστηκε με ένα pvc skinny pants Αnthony Vaccarello, μα μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και γαλάζιο jacket.

Read More

And More