THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Άλλη μια εβδομάδα με μεγάλο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε…

Aπό τo Roland Mouret φόρεμα της Kate Middleton μέχρι το Michael Kors Collection φόρεμα της Νicole Kindman και το Giambattista Valli σύνολο της Poppy Delevingne, δες λοιπόν κι εσύ τις καλοντυμένες αυτής της εβδομάδας που εντοπίσαμε.

Ποια εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

Στο HVN Collection Launch στη Νέα Υόρκη, η Alexa Chung φόρεσε ένα ροζ midi φόρεμα με gingham print σε συνδυασμό με λευκές γόβες με straps.

Στο ίδιο event, η Harley Viera-Newton φόρεσε ένα πράσινο floral, midi φόρεμα.

Στο SportsAid 40th Anniversary Dinner στο Λονδίνο, η Kate Middleton φόρεσε ένα Roland Mouret gown.

Στο Los Angeles η Rosie Huntington-Whiteley εμφανίστηκε με skinny jeans, εκρού τοπ και suede booties..

Στο Shining City opening night στη Νέα Υόρκη, η Sarah Jessica Parker φόρεσε ένα ημιδιάφανο midi φόρεμα με κεντημένες λεπτομέρειες.

Στα CMT Music Awards στο Nashville η Nicole Kidman φόρεσε ένα μαύρο Michael Kors Collection φόρεμα με Fred Leighton κοσμήματα, Giuseppe Zanotti Design γόβες και M2Malletier clutch. .

Στο Serrano 47 Woman Presentation στη Μαδρίτη η Poppy Delevingne εμφανίστηκε με ένα Giambattista look και ολοκλήρωσε το look της με χρυσά πέδιλα.

Στη Νέα Υόρκη, η Karlie Kloss εμφανίστηκε με ένα floral φόρεμα και λευκά sneakers.


H Jourdan Dunn εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη με skinny jeans, λευκό off-the-shoulders top και δερμάτινα πέδιλα.

Στο Veuve Clicquot Polo Classic, στο Jersey City, η Olivia Palermo εμφανίστηκε με ένα εμπριμέ midi φόρεμα και μπαλαρίνες.


Σε event της Swarovski η Τάμτα εμφανίστηκε με ένα λευκό τοπ H&M, το συνδύασε με μίνι δερμάτινη φούστα alexadRAINwinter ενώ ολοκλήρωσε το look της με τιρκουάζ ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin και clutch bag Georgina Skalidi.

Read More

And More