THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Οι celebrities αναμφισβήτητα είναι πηγή έμπνευσή μας! Και όχι τυχαία, καθώς μπορούμε να “κλέψουμε” τις δικές τους προτάσεις χωρίς να αποτύχουμε στιλιστικά. Πες την αλήθεια… Πόσες ώρες έχεις περάσει στο instagram χαζεύοντας τα looks που επέλεξαν; Πόσες φορές έχεις πάρει στιλιστικές ιδέες από τις εμφανίσεις τους; Επειδή ξέρω ότι σαν γνήσια fashion lover ενημερώνεσαι συνεχώς για τα δρώμενα της μόδας, πήρα μια απόφαση!

Κάνε schroll down και δες ποια είναι τα αγαπημένα μας looks που επέλεξαν οι διάσημες αυτήν την εβδομάδα. Looks που μπορείς να υιοθετήσεις σε μια βραδινή έξοδο, να πάρεις ιδέες για ένα lux event ή να παραδειγματιστείς για να ενισχύσεις τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Κι επειδή μας αρέσει οι αναγνώστριές μας να έχουν άποψη, παρακάτω θα βρεις ένα poll για να ψηφίσεις την αγαπημένη σου. Ποιες απέτυχαν και ποιες κέρδισαν κατά την άποψή σου; Τσέκαρε και ψήφισε!


Η Olivia Palermo στο FN Achievement Awards με τοπ και φούστα που φέρουν την υπογραφή της, συνδυασμένα με το must κόσμημα της σεζόν, ένα μπορντό choker!


Η Gigi Hadid επέλεξε μια μεταλλική ολόσωμη φόρμα Atelier Versace για να παρευρεθεί στο δείπνο μετά το πάρτι του show της Victoria’s Secret.


Η Jennifer Lawrence στην πρεμιέρα της ταινίας της “Passengers”, προτίμησε ένα ασύμμετρο φόρεμα με κόκκινα prints και ολοκλήρωσε με πέδιλα Christian Louboutin.


Στο after party της Victoria’s Secret, η Lady Gaga φόρεσε ένα lacy gown από τον σχεδιαστή Azzedine Alaïa.


Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Alessandra Ambrosio στους δρόμους του Παρισιού με ένα punk rock στιλ, ολοκληρωμένο με ένα δερμάτινο jacket Moschino.


Η Izabel Goulart από την άλλη, αψήφισε η μειωμένη θερμοκρασία και το χειμωνιάτικο καιρό του Παρισιού και επέλεξε ένα look σε off white χρώμα, συνδυασμένο με μαύρα αξεσουάρ.


Ακόμα μια σταρ επιλέγει ουδέτερες και ανοιχτές αποχρώσεις στην καρδιά του χειμώνα. Η Selena Gomez βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με ένα δερμάτινο κολάν σε μπεζ χρώμα και ένα εκρού πουλόβερ.


Η Adriana Lima στο after show πάρτι της Victoria’s Secret με ένα λευκό ασύμμετρο φόρεμα, συνδυασμένο με μεταλλικά αξεσουάρ.


Η Margot Robbie στο Gotham Independent Film Awards με ένα λευκό Calvin Klein φόρεμα.


Η Amy Adams στο ίδιο event με ένα navy Max Mara κοστούμι, συνδυασμένο με ένα lacy τοπ.

Read More

And More