THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Για ακόμα μια φορά κάνουμε ένα ταξίδι μέχρι το εξωτερικό, με σκοπό να σκανάρουμε τις εμφανίσεις των αγαπημένων μας celebrities! Μέσα από αυτό το θέμα παίρνουμε ιδέες για τα δικά μας look, κρίνουμε και σχολιάζουμε τις στιλιστικές επιλογές της κάθε σταρ.

Ποιες τράβηξαν την προσοχή μας αυτήν τη φορά και ποιες κατάφεραν να μπούνε στη λίστα του Tlife με τις πιο καλοντυμένες; Ποια εμφάνιση θα πάρει το δικό μας στιλιστικό βραβείο; Κάνουμε ένα πέρασμα από τα red carpets και τα street styles που είδαμε αυτήν την εβδομάδα και βγάζουμε τη νικήτρια. Φυσικά, σε αυτό το θέμα έχεις κι εσύ άποψη! Οπότε, μην ξεχάσεις να δώσεις τη δική σου ψήφο στο αγαπημένο σου outfit, στο τέλος του κειμένου. Πάμε λοιπόν να βάλουμε στο μικροσκόπιο τη Naomi Cambell, τη Victoria Beckham, την Emma Stone και πολλές ακόμα διάσημες…


Η Naomi Cambell επέλεξε να εμφανιστεί στα Fashion Awards με ένα lacy gown Alexander McQueen.


Στο ίδιο event, η Kate Moss προτίμησε ένα βελούδινο gown σε συνδυασμό με ένα γούνινο jacket.


Η Alexa Chung δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το fashion event. Η ίδια επέλεξε ένα look με Asian επιρροές από τον οίκο Prada.


Μια ακόμα εμφάνιση που ξεχωρίσαμε από το ίδιο event, ήταν αυτή της Jourdan Dunn, η οποία επέλεξε ένα minimal και sexy look του σχεδιαστή Brandon Maxwell.


Η ταλαντούχα ηθοποιός Emma Stone έκανε την εμφάνισή της στο Λος Άντζελες, στην πρεμιέρα της ταινίας “La La Land”, με ένα midi Prada φόρεμα και Jimmy Choo πέδιλα.


Total black για την Gwyneth Paltrow, η οποία προτίμησε ένα παντελόνι και ένα corset jacket από τον οίκο La Perla για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017. Η ίδια παρευρέθηκε με αυτό το look στο Goop Dinner Party.


Η Chrissy Teigen στο μιούζικαλ “The Toycracker” διάλεξε μια ολόσωμη φόρμα με κεντημένα Swarovski, από τον σχεδιαστή Mario Dice για Άνοιξη 2017.


Η Felicity Jones στην πρεμιέρα της ταινίας “Star Wars” στο Τόκιο, επέλεξε ένα Gucci φόρεμα σε μεταλλικό χρώμα.


Η Victoria Beckham αποδεικνύει ότι τα light χρώματα είναι must ακόμα και το χειμώνα. Η ίδια επέλεξε ένα light pink look από τη δική της Pre Fall συλλογή για το 2017.


Η Emma Watson παραδίδει μαθήματα casual στιλ στην καρδιά του χειμώνα. Ένα oversized παλτό, ένα neutral κασκόλ και κλασικά oxfors ήταν αρκετά για να μας τραβήξει την προσοχή.

Read More

And More