THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Παρατηρούμε, παίρνουμε ιδέες, σχολιάζουμε και φυσικά ψηφίζουμε! Για ακόμα μια φορά βάζουμε στο μικροσκόπιο τις αγαπημένες μας celebrities και συγκεκριμένα τα looks που επέλεξαν σε red carpets, events ή street styles. Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε, είναι πως αρκετές stars αυτή τη φορά άφησαν στην άκρη τα σκούρα χρώματα και επένδυσαν σε ιδιαίτερα prints, έντονες αποχρώσεις, color block στοιχεία, καθώς και total white looks. Και όλα αυτά, μέσα στην καρδιά του χειμώνα, που οι περισσότερες ποντάρουμε στο μαύρο!

Τι στιλιστικές επιλογές έκαναν, λοιπόν, η Nicole Kidman, η Sienna Miller, η Gigi Hadid, η Βίκυ Καγιά και πολλές ακόμα διάσημες; Ποια σου τράβηξε την προσοχή και ποια θα βγει κερδισμένη αυτήν τη φορά; Μην ξεχάσεις να μας πεις τη γνώμη σου, ψηφίζοντας στο poll που θα βρεις στο τέλος του άρθρου!

Ας μετακινηθούμε λοιπόν προς τα κάτω κι ας δούμε ποιες τράβηξαν την προσοχή μας…


Η Sienna Miller επέλεξε ένα Proenza Schouler φόρεμα με ρίγες και color block στοιχεία.


Η Karolina Kurkova προτίμησε έντονο χρώμα και συγκεκριμένα ένα midi δαντελένιο φόρεμα σε lemon απόχρωση, από τη σχεδιάστρια Lela Rose.


Η Nicole Kidman στα Critics’ Choice Awards με Brandon Maxwell off shoulder φόρεμα.


Η Felicity Jones στην πρεμιέρα της ταινίας “Star Wars” στο L.A. επέλεξε ένα Christian Dior gown, από τη συλλογή Spring/Summer 2017.


Η Βίκυ Καγιά με ένα winter white look στην επίδειξη του Δημήτρη Πέτρου. Η γούνα είναι vintage, το ζιβάγκο Ralph Lauren Collection, το παντελόνι Τheory και οι γόβες της Manolo Blahnik.


Η Naomie Harris στην πρεμιέρα της ταινίας “Collateral Beauty” επέλεξε ένα floral midi φόρεμα από τη σχεδιάστρια Rosie Assoulin.


Η Jennifer Lawrence ποντάρει στο mix & match. Το τοπ που επέλεξε έφερε την υπογραφή του Joseph Altuzarra.


Η Kendall Jenner ανάδειξε με τον καλύτερο τρόπο την leopard γούνα. Ναι, πιστεύουμε ότι το δερμάτινο κολάν είναι το ιδανικό κομμάτι που θα μπορούσε να επιλέξει.


O φακός απαθανάτισε τη Reese Witherspoon στους δρόμους του Beverly Hills με ένα office chic look.


Η Gigi Hadid με flared jeans και γούνα σε γήινα χρώματα.
Κράτα το

Κράτα τοΚράτα τοΚράτα το

Read More

And More