THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Αφού κλείσαμε μια και καλή το κεφάλαιο 2016 και καλοντυμένες ή κακοντυμένες της περασμένης χρονιάς, επανερχόμαστε στο τώρα και συγκεκριμένα στις στιλιστικές επιλογές που έκαναν οι διάσημες τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου! Ώρα λοιπόν να επικεντρωθούμε στις λαμπερές εμφανίσεις της τελευταίας εβδομάδας και φυσικά να ψηφίσουμε την καλύτερη, δίνοντας για ακόμα μια φορά το χρυσό μετάλλιο.

Πριν περάσουμε να δούμε όλες τις εμφανίσεις, θέλω να σου τονίσω πως τα περισσότερα looks της εβδομάδας έκαναν την εμφάνισή τους την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Το σατέν, τα metallics και τα sequins πρωταγωνιστούν και αυτή τη φορά, δίνοντας σου ιδέες για glam βραδινές εξόδους! Γιατί εμείς στο Tlife μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Και να ψηφίζουμε και να παίρνουμε ιδέες. Μετακινήσου προς τα κάτω και δες…

Η Kendall Jenner γιόρτασε την αλλαγή του χρόνου με ένα lingerie dress και ένα leopard παλτό. Έκανε ακόμα πιο glam την εμφάνισή της με ένα διαμαντένιο choker.

Η Bella Hadid που παρευρέθηκε στην ίδια παρέα με την Kendall, επέλεξε ένα διάφανο total look σε μεταλλικό χρώμα, με sporty εσώρουχα από μέσα.

Η τελευταία της παρέας που σου προανέφερα ήταν η Hailey Baldwin. Έκανε τη διαφορά επιλέγοντας ένα ανοιχτόχρωμο σύνολο σε minimal ύφος.

Η Fergie το βράδυ της Πρωτοχρονιάς μας απέδειξε πως είναι άκρως στιλάτος ο συνδυασμός των δερμάτινων υφών με τα sequins. Η star ολοκλήρωσε με silver pumps.

Η Kirsten Dunst στο 28ο Annual Palm Springs International Film Festival Gala επέλεξε ένα μεταλλικό gown με ρονισμένη μέση και βαθύ ντεκολτέ.

Στο ίδιο event η Natalie Portman μας έδειξε πως μπορείς να είσαι στιλάτη ακόμα και στην εγκυμοσύνη. Η μονοχρωμία του φορέματος έκανε τη σιλουέτα της ακόμα πιο αδύνατη, ενώ η λεπτομέρεια στους ώμους τράβηξε προς σε αυτήν την κατεύθυνση τα βλέμματα. Το φόρεμα ήταν του οίκου Christian Dior.

Η Melania Trump την παραμονή της Πρωτοχρονιάς επέλεξε ένα pencil μαύρο φόρεμα από τον οίκο Dolce & Gabbana.

Η Margot Robbie έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά το γάμο στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Προτίμησε ένα αέρινο και σκουρόχρωμο φόρεμα, μια mini bag με διακοσμητική μπαντάνα και στιλάτα sneakers.

Η Chrissy Teigen μας δείχνει πως το pyjama style είναι ακόμα τάση. Η ίδια επέλεξε να ολοκληρώσει το total black look της με μια maxi ριγέ robe!

Read More

And More