THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Ξέρεις, εδώ στο Tlife, κάθε Σάββατο δίνουμε ραντεβού με τις αγαπημένες μας celebrities. Φαντάζομαι το γνωρίζεις ήδη αν είσαι φανατική αναγνώστριά μας. Τέλος πάντων! Για ακόμα μια φορά, που λες, θα παρατηρήσουμε, θα μάθουμε κάθε πληροφορία και στο τέλος θα ψηφίσουμε την καλύτερη εμφάνιση που έκανε η κάθε μια. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις διάσημες σε street style, red carpet και events, με ενημερωμένα outfits, looks σχεδιαστών και οίκων μόδας και φυσικά φορώντας τις μεγαλύτερες τάσεις.

Μην ξεχνάς ότι στις αρχές αυτής της εβδομάδας ήταν και τα Sag Awards. Οπότε, ποια διάσημη από το συγκεκριμένο event πιστεύεις ότι κατάφερε να μπει στη σημερινή μας λίστα; Μετακινήσου προς τα κάτω, δες τις εμφανίσεις και ψήφισε…

H Jennifer Lopez με blazer – dress σε off white χρώμα και πέδιλα από δική της συλλογή, σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Giuseppe Zanotti.

Η Amy Adams στα Sag Awards επέλεξε μαύρο gown από τον σχεδιαστή Brandon Maxwell.

H Dakota Johnson με κόκκινο ruffle φόρεμα και μαύρα αξεσουάρ.

Η Amal Clooney επέλεξε ένα oversized φούτερ Alberta Ferretti το οποίο και συνδύασε με leather pants, ένα παρκά και ankle boots.

Η Bella Hadid έκανε τη βραδινή της εμφάνιση με denim dress και μαύρα strappy πέδιλα.

Η Lily Rose Depp με shimmering jumpsuit και μαύρο crop jacket από τον οίκο Chanel.

H Chanel Iman με crop corset, boyfriend jeans και Stuart Weitzman πέδιλα.

Η Kate Bosworth με off white φόρεμα, ένα fur γιλέκο και lace up ankle boots.

Η Kim Kardashian με black & white look που τονίζει τις θηλυκές της καμπύλες. Η ίδια επέλεξε ένα ένα crop bustier, μια maxi ψηλόμεση φούστα και nude ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Η Alessandra Ambrosio με total white look Raplh & Russo Couture. Η ίδια φόρεσε ένα wrap φόρεμα κι ένα fur scarf.
Κράτα τοΚράτα το

Read More

And More