THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Αυτήν την εβδομάδα, που λες, είχαμε για ακόμα μια φορά αρκετές εμφανίσεις που τράβηξαν την προσοχή μας. Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι η περασμένη εβδομάδα ήταν αφιερωμένη στο London Fashion Week στο οποίο αρκετές celebrities έδωσαν το παρόν φορώντας εντυπωσιακά σύνολα. Σε ποια λοιπόν θα δώσεις το στιλιστικό τρόπαιο και ποια θα γίνει η πηγή έμπνευσής σου για αυτήν την εβδομάδα; Μετακινήσου προς τα κάτω και δες…

Η Penelope Cruz έδωσε το παρόν στο show του οίκου Burberry φορώντας ένα μαύρο tuxedo που έφερε την υπογραφή του.

Στο ίδιο show η Lily Donaldson εμφανίστηκε με ένα grunge σύνολο με βασικά κομμάτια ένα διάφανο φόρεμα, ένα σακάκι και biker boots.

Η Winnie Harlow στο catwalk του σχεδιαστή Julien Macdonald φόρεσε ένα sporty look σε pastel χρώματα.

Η Gigi Hadid παρευρέθηκε στο Λονδίνο με ένα athleisure look Tommy Hilfiger.

Η Natalia Vodianova φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα με κρόσσια του σχεδιαστή Riccardo Tisci για τον οίκο Givenchy από τη συλλογή Spring – Summer 2017. Η ίδια ολοκλήρωσε με πέδιλα Giuseppe Zanotti.

Η Emma Watson επέλεξε ένα Louis Vuitton φόρεμα σε μπλε χρώμα.

Και η Karlie Kloss προτίμησε Louis Vuitton φόρεμα από τη συλλογή Spring – Summer 2017.

H Sofia Richie στo London Fashion Week εμφανίστηκε με ένα λευκό tuxedo και αξεσουάρ σε neutral αποχρώσεις.

Στο πάρτι της Burberry η Kendall Jenner φόρεσε μια πλεκτή κάπα με κουκούλα που έφερε την υπογραφή του ίδιου οίκου.

Ο φακός απαθανάτισε την Κate Bosworth σε μια street style εμφάνιση με ένα μπεζ πόντσο Toma Maier, leather leggings και over the knee boots.

Read More

And More