THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

Η Sara Sampaio επέλεξε ένα μεταξωτό navy blue φόρεμα με cuts στα πόδια και ολοκλήρωσε με Giuseppe Zanotti heels.

Η Candice Swanepoel φόρεσε ένα λευκό shirt dress και μια corset belt. Συνδύασε το σύνολό της με cateye γυαλιά ηλίου και light grey heels.

Η Gigi Hadid επέλεξε ένα total nude look με βασικά κομμάτια ένα bralette Victoria’s Secret, ένα ψηλόμεσο παντελόνι και slippers.

Η Victoria Beckham απαθανατίστηκε με ένα minimal masculine styling σε λευκό – σιέλ, που απαρτιζόταν από fashion items της συλλογής της.

Η Jessica Alba πόνταρε στο total black look και το έκανε να φαίνεται εντυπωσιακό με ένα printed κιμονό.

Η Izabel Goulart κατέφθασε στη Βενετία με σκάφος, φορώντας ένα αέρινο και ρομαντικό φόρεμα Alberta Ferretti σε ροζ χρώμα.

Η Elsa Hosk επισκέφτηκε το κτίριο της Victoria’s Secret με ένα college look. Επέλεξε δηλαδή ένα ψηλόμεσο παντελόνι, ένα λευκό t-shirt, έναν μπερέ και μια metallic bag.

H Devon Windsor επέλεξε μια μεταξωτή ολόσωμη φόρμα με cut στους ώμους και τη συνδύασε με ένα ζευγάρι point toe slippers.

H Kourtney Kardashian επέλεξε ένα rock t-shirt σε συνδυασμό με μια velvet παντελόνα.

Η Sienna Miller δημιούργησε ένα mix & match look με βασικά κομμάτια ένα καρό παντελόνι και ένα πουκάμισο με gingham print.

Η Alessandra Ambrosio έκανε την εμφάνισή της στα MTV VMAs 2017 με ένα Balmain μίνι φόρεμα και lace up over knee boots.

Στο ίδιο event, η Hailey Baldwin επέλεξε μια Zuhair Murad ολόσωμη φόρμα με διαφάνειες και Jennifer Fisher κοσμήματα.

Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image

Read More

And More