THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

Η Cindy Crawford παρακολούθησε το show της Chanel με ένα masculine black & white look που έφερε την υπογραφή του οίκου.

Η Chiara Ferragni στο show του Miu Miu φόρεσε ένα look του οίκου που απαρτιζόταν από ένα mini green dress με πολύτιμες πέτρες και ένα puffer jacket με γούνα.

Η Michelle Williams στο show του Louis Vuitton φόρεσε ένα τζιν και crop top και τα ανάδειξε με ιδιαίτερο leather jacket και mini bag του οίκου.

Στο ίδιο event η Natalia Vodianova επέλεξε ένα glam lace dress που έφερε την υπογραφή του οίκου Louis Vuitton.

Και η Alicia Vikander στο catwalk του Louis Vuitton επέλεξε total look του οίκου με mix & match στοιχεία. Συνδύασε δηλαδή ένα ριγέ τοπ με μια λεοπάρ φούστα.

Ο φακός απαθανάτισε την Alexa Chung σε μια street style εμφάνιση με μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Η ίδια φόρεσε ένα total look με καρό μοτίβο και το ανάδειξε με μαύρα ankle boots.

Η Emily Ratajkowski φόρεσε μια παντελόνα και ένα masculine shirt του οίκου Valentino. Πρόσθεσε χρυσά κοσμήματα και beige πέδιλα.

Η Kaia Gerber φόρεσε μια καρό φούστα με crop top, μαύρο σακάκι και μαύρα biker boots. Πολύ cool και πολύ fresh.

H Taylor Hill επέλεξε ένα velvet tuxedo σε απόχρωση του κόκκινου το οποίο συνδύασε με ένα lingerie top και μαύρες γόβες.

Η Cara Delevingne επέλεξε ένα total blue look με βασικά κομμάτια ένα mini dress με πολύτιμες πέτρες και ένα oversized παλτό.

Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image

Read More

And More