THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

Η Gigi Hadid στα γενέθλια της Bella φόρεσε ένα costum made look Pamella Roland σε σιέλ χρώμα.

Η Bella Hadid σε μια βραδινή εμφάνιση φόρεσε ένα retro knit dress σε συνδυασμό με μαύρα ankle boots και Elizabeth and James sunglasses.

Η Margot Robbie στο Hamptons International Film Festival Screening, φόρεσε ένα μίνι φόρεμα Christian Dior από τη συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018.

Η Kate Mara φόρεσε ένα σατέν πλισέ φόρεμα Prada με πολύτιμες πέτρες και το συνδύασε με velvet burgundy αξεσουάρ.

Η Victoria Beckham επέλεξε ένα color block total look από τη δική της συλλογή και ολοκλήρωσε με μπορντό slouch boots.

Η Rihanna επέλεξε να αναδείξει το mom jeans της με ένα wrap beige top και λευκά ankle boots. Ολοκλήρωσε με μια mini box bag Louis Vuitton.

Η Hailey Baldwin επέλεξε ένα λευκό τοπ, ζιπ κιλότ και sneakers, τα οποία συνδύασε με ένα oversized biker jacket.

Η Martha Hunt φόρεσε ένα beige knit dress σε συνδυασμό με pink velvet over knee boots.

H Karlie Kloss φόρεσε τοπ αγαπημένο της jeans με ένα sequin Chanel blazer, μια κόκκινο τσάντα στη μέση και μαύρες γόβες.

Η Sienna Miller φόρεσε μια Chanel μαρινιέρα και τη συνδύασε με ψηλόμεσο jeans, sheap skin ζακέτα και μια πορτοκαλί shoulder bag.

Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image

Read More

And More