THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

Η Mila Kunis επέστρεψε δυναμικά και σε μια πρόσφατη εμφάνισή της φόρεσε ένα shirt dress, ένα blazer και κόκκινες μπότες από τον οίκο Fendi.

Η Κate Bosworth έκανε μια ρομαντική εμφάνιση με ένα τούλινο φόρεμα Oscar de la Renta το οποίο είχε κόκκινα διακοσμητικά πέταλα.

© Splash / Ideal Image

Η Kristen Bell σε μια red carpet εμφάνιση επέλεξε ένα black & white dress με cuts στη μέση, του σχεδιαστή Michael Kors.

© Splash / Ideal Image

Η Heidi Klum επέλεξε να συνδυάσει το καρό της παλτό με ένα τζιν, ένα φούτερ του οίκου Gucci και grunge boots.

© Splash / Ideal Image

H Sienna Miller μας έχει συνηθίσει σε πολύ στιλάτες εμφανίσεις και αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση. Φόρεσε ένα camel coat και το συνδύασε με ένα wide leg pants και λευκά sneakers.

H Elsa Hosk επέλεξε ένα biker look σε συνδυασμό με ένα yellow sweater, έναν μαύρο μπερέ και ένα clutch Loewe.


© Splash / Ideal Image

H Ivanka Trump κατέφθασε στο αεροδρόμιο στο Τόκιο φορώντας ένα pastel coat, ένα μαύρο παντελόνι και και flats με bow tie effect.

© Splash / Ideal Image

H Naomi Campbell σε ένα event στο ΜΟΜΑ της Νέας Υόρκης φόρεσε ένα ιδιαίτερο total black look Jean Paul Gaultier και ένα chain earring στη μύτη.


© Splash / Ideal Image

H Joan Smalls στο ίδιο event φόρεσε ένα sequin look Nina Ricci και κοσμήματα Cartier.


© Splash / Ideal Image

Η Karlie Kloss έδωσε κι εκείνη το παρών με total black look που απαρτιζόταν από ένα lace top, sequin blazer και μαύρο παντελόνι.

Read More

And More