THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

Η Alessandra Ambrosio στην πρεμιέρα ταινίας Daddy’s Home 2, φόρεσε ένα λευκό αέρινο gown της σχεδιάστριας Carolina Herrera.


© Splash / Ideal Image

Η Jenna Tatum φόρεσε ένα μαύρο cocktail dress Christian Siriano και το συνδύασε με sparkly Casadei γόβες.


© Splash / Ideal Image

Η Anglina Jolie φόρεσε ένα σατέν silk gown με wrap effect της σχεδιάστριας Jenny Packham.


© Splash / Ideal Image

Η Gigi Hadid στο πάρτι που διοργάνωσε για την προώθηση των νέων της καλλυντικών, επέλεξε ένα κίτρινο Ralph Lauren sequin dress σε συνδυασμό με ένα πανωφόρι του ίδιου οίκου και sparkly γόβες.


© Splash / Ideal Image

Η Kate Bosworth φόρεσε total black look με λαμπερά κοσμήματα, στιλάτα mules και μια μπεζ Gabriela Hearst bag.


© Splash / Ideal Image

Η Chloe Grace Moretz (ηθοποιός και κορίτσι του Brooklyn Beckham) επέλεξε ένα pink tuxedo, burgundy τσάντα και λευκά sock boots της Victoria Beckham.

H Kendall Jenner σε αγώνα μπάσκετ φόρεσε ένα ovesized πουλόβερ, ένα skinny jeans και gliteratti boots Saint Laurent.


© Splash / Ideal Image

H Bella Hadid φόρεσε ένα καρό oversized pants, ένα λευκό πουκάμισο και ολοκλήρωσε με μια belt bag.

© Splash / Ideal Image

H Catherine Zeta Jones εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο του Λ.Α. με ένα total black look που “πάντρευε” τρία διαφορετικά textures: το velvet, το leather και το σατέν.


© Splash / Ideal Image

Η Chrissy Teigen επέλεξε ένα urban style με βασικά κομμάτια ένα denim jacket, ένα skinny jeans και μια ζώνη του οίκου Gucci.

Read More

And More