THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!


© Splash / Ideal Image

Στα Bambi Awards 2017, η Rita Ora φόρεσε μια διάφανη δημιουργία Zuhair Murad Couture με ντελικάτα μεταλλικά στοιχεία και φτερά.


© Splash / Ideal Image

Στα ίδια βραβεία, η Diane Kruger φόρεσε ένα ρομαντικό gown σε παστέλ χρώμα και με 3D floral στοιχεία του οίκου Giambattista Valli.

Η Kim Kardashian, στο λανσάρισμα του νέου της αρώματος, φόρεσε ένα Dolce & Gabbana λευκό φόρεμα με μπούστο εμπνευσμένο από την εποχή της Αναγέννησης.


© Splash / Ideal Image

Η Lily Collins σε ένα special event, επέλεξε ένα μίνι ρομαντικό φόρεμα Zimmermann το οποίο συνδύασε με λευκές Christian Louboutin γόβες.


© Splash / Ideal Image

Η Elsa Hosk, στο πάρτι μετά από το show της Victoria’s Secret, φόρεσε ένα crop top και μια μίνι φούστα από μεταλλικό texture της σχεδιάστριας Fannie Schiavoni.


© Splash / Ideal Image

Στο ίδιο πάρτι η Stella Maxwell προτίμησε ένα gown κεντημένο με πολύτιμες πέτρες του σχεδιαστή Georges Hobeika.


© Getty Images / Ideal Image

Στα American Music Awards η Selena Gomez φόρεσε ένα leather biker dress και αξεσουάρ Coach, τα οποία συνδύασε με κοσμήματα Roberto Coin.


© Splash / Ideal Image

Η Gwen Stefani σε μια γιορτινή εμφάνιση, φόρεσε ένα polka dot mini dress σε συνδυασμό με fishnet καλσόν και κόκκινες γόβες.

Η Victoria Beckham επέλεξε να αναδείξει το μαύρο tuxedo από τη δική της συλλογή, με ένα blue-black σατέν πουκάμισο και glitterati pumps.


© Splash / Ideal Image

Η Claudia Schiffer με skinny blue jeans, ένα μαύρο τοπ με δαντέλα στο ντεκολτέ και glitterati ankle boots.


© Splash / Ideal Image

Η Kendall Jenner με λευκό mom jeans, slouchy boots, λευκό τοπ κι ένα off white σακάκι.

Read More

And More