THIS WEEK: Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη…

Ναι, φίλη μου! Είναι η μέρα της μεγάλης βαθμολογίας και απόφασης: Ποια είναι η πιο καλοντυμένη αυτήν την εβδομάδα;

Οι επώνυμες όλο και κάποια βόλτα βγήκαν, όλο και κάπου τις κάλεσαν… Και οι στιλίστες, που στη θέση τους δεν είναι σίγουρο αν θέλεις να βρίσκεσαι τέτοιες ώρες, πρέπει να πήραν φωτιά. Να βρούνε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ που θα αρέσουν στη star και θα θέλει να τα φορέσει…. Και ναι, να μπει τελικά στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες.

Κι όμως οι κυρίες παρακάτω τα κατάφεραν και το ντύσιμό τους μας άρεσε πολύ! Θα ξεχωρίσω δύο που πραγματικά οι εμφανίσεις τους έκαναν στιλιστική αίσθηση κι αυτές δεν είναι άλλες από τη Solnage Knowels με την κατάλευκη μακριά τουαλέτα και τη Poppy Delevingne με το casual chic σύνολό της.

Τώρα είναι η σειρά σου να τις παρατηρήσεις και να αναδείξεις την πιο καλοντυμένη!


Η Εmma Watson με total black σύνολο και την μπλούζα να σχηματίζει την peplum τάση που συνεχίζει και φέτος -με την υπογραφή Dior. Η Salma Hayek με γκρι δερμάτινο πολύ στενό φόρεμα και peep toes γόβες Sergio Rossi. H Kylie Minogue φώτισε το μαύρο φόρεμά της με χρυσές αλυσίδες στο λαιμό και παπούτσια Μary Janes.


Η στιλάτη Gwen Stefani έκανε μία “δυνατή” εμφάνιση σε total black με μεταλλικές λεπτομέρειες. Η πάντα girly-chic Olivia Palermo πήγε βόλτα το σκυλάκι της και ο φακός την απαθανάτισε με οversized ζακέτα και φούξια παντελόνι. Η αδερφή της Beyonce Solange Knowels με ολόλευκη μακριά τουαλέτα της Rubin Singers και πέδιλα Jimmy Choo.


H Penelope Cruz με φόρεμα στενό με απλικαρισμένα λουλούδια που το συνδυάσε με μαύρες σατέν γόβες. Η Kim Kardashian με πράσινο κρουαζέ βελούδινο φόρεμα του οίκου Gucci και πέδιλα Tom Ford. Και η Sarah Jessica Parker με casual look που του δίνει πινελιές glam με το μεταλλικό σακάκι Ζadig&Voltaire.


H Poppy Delevigne που κάνει πάντα ωραίους συνδυασμούς φόρεσε παντελόνι με prints σε αποχρώσεις του γκρι – λαδί και το συνδύασε με γκρι πουλόβερ και πέδιλα χρυσά Givenchy. Η Chloe Sevigny με φόρεμα σε peplum γραμμή του οίκου Miu Miu. H Alexa Chung με τζιν σορτσάκι, μπαλαρίνες και μπλούζα με κόκκινη-λευκή ρίγα.


Η πολύ όμορφη Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκε στο Ηρώδειο φορώντας το τζινάκι της και κάνοντας έξυπνο συνδυασμό με τοπ, δερμάτινο jacket, γόβες και τσάντα μαύρου χρώματος. Μαύρα και η Τάμτα με γιλέκο, skinny παντελόνι και ψηλές γόβες, όλα G Star. Kαι η Ευγενία Μανωλίδου φαίνεται να διατηρεί την καλοκαιρινή της διάθεση με ολόσωμη κοραλί φόρμα.

Read More

And More