THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και τα αξιοσημείωτα celebrity looks, που έπεσαν στην αντίληψη μας δεν ήταν καθόλου λίγα… Όπως συνηθίζει κάθε εβδομάδα το TLIFE λοιπόν, συγκεντρώνει τις ωραιότερες εμφανίσεις, σου τις παρουσιάζει και σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις την αγαπημένη σου.

Ποια ξεχωρίζεις λοιπόν; Ψήφισε την καλοντυμένη της εβδομάδας!

Στο Los Angeles η Taylor Swift εμφανίστηκε με ένα μίνι μαύρο φόρεμα και platform boots.

Στο Vanity Fair And Barneys dinner στο Los Angeles η Rachel McAdams εμφανίστηκε με ένα μπλε φόρεμα με έντονο βολάν στη μια πλευρά.

Στο Global Green’s pre-Oscar party στο Beverly Hills η Emily Ratajkowski εμφανίστηκε με ένα μαύρο φόρεμα με φλοράλ λεπτομέρειες.

Στο Los Angeles η Kate Bosworth εμφανίστηκε με ένα denim φόρεμα, suede μπότες και Altuzarra τσάντα.

Στα Costume Designers Guild Awards στο Beverly Hills η Cate Blanchett φόρεσε ένα gown Atelier Versace.


Στο Λονδίνο, η Victoria Beckham εμφανίστηκε με ένα παλτό από την pre autumn/winter 2016 συλλογή της.

Στο Jennifer Aniston And St Jude’s Children’s Hospital event στο Hollywood η Emma Roberts εμφανίστηκε με ένα φλοράλ φόρεμα και Mary-Janes.

Στο Λονδίνο, η Karlie Kloss εμφανίστηκε με ένα ψηλόμεσο wide-leg pants με crop-top και Kurt Geiger trainers.

Στο The Naked Heart Foundation’s Fabulous Fund Fair στο Λονδίνο, η Lily Donaldson, εμφανίστηκε με μαύρο μίνι φόρεμα και Casadei παπούτσια.

Στην παρουσίαση του βιβλίου της Kate Hudson στο Illinois , η Κate Hudson φόρεσε μια denim σαλοπέτα με suede booties και πουλόβερ.


Στα εγκαίνια της έκθεσης Toni Garrn by Mike Dargas στο Λονδίνο η Toni Garn φόρεσε ένα slip-derss με bomber jacket και μαύρα booties.

Read More

And More