THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Άλλη μια εβδομάδα με μεγάλο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε…

Aπό τις Alessandra Ambrosio, την Κendall Jenner και την Gigi Hadid με τα Balmain looks τους μέχρι το super chic Antonio Berardi outfit της Cate Blanchett, δες λοιπόν κι εσύ που εντοπίσαμε τις καλοντυμένες αυτής της εβδομάδας.

Ποια εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!


Στο after-party μετά του show του Balmain η Alessandra Ambrosio εμφανίστηκε με ένα μίνι γαλάζιο φόρεμα από τη νέα συλλογή του οίκου και το συνδύασε με ψηλές μπότες και μακρύ μαντό.


Στο ίδιο event η Kendall Jenner φόρεσε μια ψηλόμεση φούστα με πουλόβερ από μέσα και και ankle boots.


Eνώ η Gigi Hadid φόρεσε ένα ψηλόμεσο ροζ παντελόνι με κορμάκι από μέσα, μαντό και nude ψηλοτάκουνες γόβες.


Η Kate Hudson στο Λονδίνο εμφανίστηκε με μια γαλάζια παντελόνα, μπεζ τοπ και μακρύ γαλάζιο μαντό.


Στο show της H&M η Jourdan Dunn εμφανίστηκε με ένα μαύρο skinny jeans, crop-top και ολοκλήρωσε το look με μαύρα booties και λευκό μαντό.


Στο ίδιο event η Emma Roberts εμφανίστηκε με μια midi φούστα, διαφανές τοπ και ολοκλήρωσε το look με μαύρες γόβες με straps.


Στο Target Pillowfort Launch στη Νέα Υόρκη η Katie Holmes εμφανίστηκε με ένα μίνι φόρεμα με βολάν, δερμάτινο jacket και γόβες.


Στο Grand Opening Of Au Fudge στην California, η Jessica Biel εμφανίστηκε με ένα στράπλες full-dress και μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες.


Η Karolina Kurkova σε event στο Μαιάμι, εμφανίστηκε με μίνι μαύρο φόρεμα, blazer και over-the-knee boots.


Στο Net-a-Porter Lunch to Celebrate Women Behind the Lens στο Los Angeles, η Emily Ratajkowski φόρεσε μια nude suede φούστα με εκρού φανελάκι και ολοκλήρωσε το look με ψηλοτάκουνα πέδιλα με straps.


Στο ίδιο event η Amber Heard φόρεσε ένα nude σύνολο με παντελόνι.


Στοο SK-II #changedestiny Forum στο Los Angeles η Cate Blanchett εμφανίστηκε με ένα Antonio Berardi look.

Read More

And More