Τα beach looks των σταρ για ακαταμάχητο στιλ στην παραλία… και φέτος!

Ένας από τους πιο σταθερούς προορισμούς κάθε καλοκαίρι, είναι φυσικά η παραλία. Αυτή που βρίσκεται λίγη ώρα μακριά από το σπίτι σου, είτε αυτή που θα επισκεφτείς στις καλοκαιρινές σου διακοπές. Και μπορεί την περισσότερη ώρα που λιαζόμαστε, κάνουμε μπάνιο, φωτογραφιζόμαστε για το instagram ή παίζουμε ρακέτες, να φοράμε μαγιό, αλλά εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και το beach look που θα μας πάει από το σπίτι στη θάλασσα, από τη θάλασσα στο ταβερνάκι και από το ταβερνάκι στο πιο κοντινό παγωτατζίδικο (etcetera).

Το ιδανικό beach look θα μας το δείξουν οι διάσημες. Ναι, για ακόμα μια φορά! Θα τσεκάρουμε τις πιο πρόσφατες, τις πιο στιλάτες εμφανίσεις που έκαναν οι επώνυμες στην παραλία και θα κλέψουμε μερικές στιλιστικές ιδέες. Έτσι, για να έχουμε και εμείς έναν οδηγό! Διάλεξε αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό σου στιλ και στον προορισμό που θα πας (παίζει ρόλο και αυτό) και δημιούργησε στιλάτα beach looks, όπως οι celebrities.

Η Hailey Baldwin φόρεσε ένα ροζ ολόσωμο μαγιό, το οποίο συνδύασε με ένα ριγέ πουκάμισο δεμένο στη μέση και aviator sunglasses με φακό καθρέφτη.

Η Kendall Jenner επέλεξε παρόμοιο styling. Δηλαδή δεν φόρεσε κάτι στο κάτω μέρος. Επέλεξε απλά να συνοδεύσει το μπικίνι της με ένα αέρινο πουκάμισο με ασυμμετρίες. Ολοκλήρωσε και εκείνη με γυαλιά ηλίου με φακό καθρέφτη.

Η Alessandra Ambrosio είναι γνωστή για τα εντυπωσιακά beach looks που διαλέγει και αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Η ίδια φόρεσε ένα αμάνικο και ασύμμετρο πανωφόρι σε αέρινη γραμμή που έδενε στο μπούστο. Ολοκλήρωσε με ένα panama hat και 70s sunglasses.

Η Doutzen Kroes φόρεσε ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε loose γραμμή σε συνδυασμό με ένα crop top, ενώ η Eva Longoria ένα μαύρο φόρεμα με ruffles. Καταλαβαίνεις ότι το συγκεκριμένο styling είναι για πιο posh προορισμούς.

Η Miranda Kerr αποφάσισε να απολαύσει τις βόλτες της στην αμμουδιά με ένα αραχνοΰφαντο μαύρο φόρεμα με κρόσσια στο τελείωμα.

Η Taylor Hill επέλεξε ένα crop top και μια μίντι φούστα σε συνδυασμό με λεοπάρ σανδάλια και μια μίνι red bag. Φόρεσε χρυσά κολιέ και βραχιόλια και δημιούργησε το απόλυτο chic styling.

Η Natasha Poly επέλεξε κάτι διαχρονικό που σίγουρα θα φορέσουμε κι εμείς. Βασικά κομμάτια του συνόλου ήταν ένα λευκό μίνι φόρεμα και μια basket bag. Ολοκλήρωσε με colorful σανδάλια.

Η Karlie Kloss απαθανατίστηκε με μια αέρινη μίντι φούστα σε σισιλιάνικο ύφος, συνδυασμένη με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό και lace up σανδάλια.

Η Stella Maxwell, παρόλο που φοράει ένα sporty μπικίνι, αποφάσισε να ολοκληρώσει το σύνολό της με τον πιο sexy τρόπο. Η ίδια φόρεσε ένα λευκό playsuit από διάφανη δαντέλα.

Η Izabel Goulart ξέρει πολύ καλά από beach looks. To διάσημο μοντέλο διάλεξε ένα 70s φόρεμα με χρώματα και γεωμετρικές γραμμές, το οποίο και συνδύασε με round frame sunglasses και χρυσά σκουλαρίκια.

H Adriana Lima επέλεξε ένα minimal style με χαρακτηριστική chic αισθητική. Φόρεσε μια μαύρη τουνίκ και ολοκλήρωσε με cat eye γυαλιά ηλίου. Έκανε πιο ιδιαίτερο το αποτέλεσμα με ένα κόκκινο κραγιόν.

Η πάντα στιλάτη Jessica Alba υποστηρίζει μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, που δεν είναι άλλη από το pyjama set. Επέλεξε ένα πολλά χρώματα και prints και το συνδύασε με ένα panama hat γυαλιά με φακό καθρέφτη.

Η Priyanka Chopra διάλεξε minimal styling με ένα και μοναδικό κομμάτι μια χακί πουκαμίσα. Το έχεις και εσύ στην ντουλάπα σου, σίγουρα.

Η Jasmine Tookes (aka μοντέλο της Victoria’s Secret) υιοθέτησε ένα υπέρ-φανταστικό look με βασικά κομμάτια ένα denim σορτς, το αγαπημένο της bikini top και ένα αέρινο γιλέκο με pom pom.

Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image

Read More

And More