Τα πιο ακριβά φορέματα όλων των εποχών που έχουν φορεθεί από τις σταρ

Για τις διάσημες η τιμή δεν παίζει ρόλο! Για να δείχνουν εντυπωσιακές μπορούν να ξοδέψουν μια αμύθητη περιουσία ώστε να αποκτήσουν το φόρεμα που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα και θα κάνει το κόσμο της μόδας και των media να ασχολούνται μαζί τους. Βασικά τώρα που το ξανασκέφτομαι, μπορεί να μην χρειαστεί καν να πληρώσουν. Τις περισσότερες φορές οι οίκοι χαρίζουν ή δανείζουν στις celebrities πανάκριβα looks για μια μόνο εμφάνιση. Anyway!

Πάνω – κάτω μπορούσες να φανταστείς ότι δεν θα επέλεγαν κάτι φθηνό για μια glam εμφάνιση. Ξέρεις όμως πόσο μπορεί να κοστίσει ένα μόνο φόρεμα ή ένα μόνο outfit; Εγώ ξέρω! Για αυτό αποφάσισα να σου παρουσιάσω τα πιο ακριβά φορέματα όλων των εποχών που έχουν φορεθεί από τις σταρ. Σε red carpet, γάμους, ταινίες κ.λ.π.!

Θα ξεκινήσουμε από το πιο φθηνό (ντάξει, δεν το λες και φθηνό) και θα ολοκληρώσουμε με το πιο ακριβό! Πάμε να δούμε…

Το 1954 η Audrey Hepburn στα Oscars, επέλεξε ένα Givenchy gown μέχρι τον αστράγαλο που κόστιζε 131,000 δολάρια.

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα στο Φεστιβάλ Καννών το 1997 επέλεξε ένα μεταξωτό strapless gown Catherine Walker που κόστισε 137,000 δολάρια. Να σημειωθεί ότι το ίδιο φόρεμα είχε φορέσει σε μια προσωπική φωτογράφιση και σε μια εμφάνισή της στην Όπερα το 1989.

© Getty Images / Ideal Image

Η Lupita Nyonc’o στο κόκκινο χαλί των Oscars το 2015 επέλεξε ένα Calvin Klein gown διακοσμημένο με 6.000 πέρλες που η τιμή του ακουμπούσε τα 150,000 δολάρια.

Στα βραβεία Oscar το 1970 η Elizabeth Taylor φόρεσε ένα φόρεμα με τονισμένη μέση και μπούστο σε απόχρωση του μπλε, το οποίο κόστιζε 167,000 δολάρια.

© Getty Images / Ideal Image

Το 2007 στο κόκκινο χαλί των Oscar, η Cate Blanchett έκανε την εμφάνισή της με ένα silver Armani Prive dress διακοσμημένο με κρύσταλλα Swarovski. Η τιμή του ακουμπούσε τα 200,000 δολάρια.

© Getty Images / Ideal Image

Στο Met Gala το 2016, η Beyonce επέλεξε ένα latex nude gown Givenchy by Riccardo Tisci. Η τιμή του δεν έχει αποκαλυφθεί. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι κάθε πέρλα του φορέματος κοστίζει 8,000 δολάρια. Και μπορείς να δεις και από μόνη σου ότι είναι άπειρες.

Φέτος η Paris Hilton εμφανίστηκε στα Hollywood Beauty Awards με ένα ιριδίζον gown August Getty που κόστισε 270,000 δολάρια. Το φόρεμα ήταν διακοσμημένο με 500,000 κρύσταλλα Swarovski.

Ο σχεδιαστής Oscar de la Renta δημιούργησε ένα εντυπωσιακό νυφικό για το γάμο της Amal Clooney το 2014 το οποίο κόστισε 380,000 δολάρια.

© Getty Images / Ideal Image

Η Δούκισσα του Cambridge δεν θα μπορούσε να βάλει κάτι λιγότερο εντυπωσιακό στο γάμο της. Η ίδια επέλεξε ένα νυφικό της σχεδιάστριας Sarah Burton που η τιμή του ακούμπησε τα 400,000 δολάρια.

Αυτό το τόσο διάσημο μαύρο φόρεμα που φορούσε η Audrey Hepburn στην ταινία “Breakfast at Tiffany’s” έφερε την υπογραφή του Givenchy. Το φόρεμα τότε κόστιζε 80,000 δολάρια, ενώ το 2006 πουλήθηκε για 923,000 δολάρια.

Το 1961 η Marilyn Monroe στα γενέθλια του John Kennedy τραγούδησε το γνωστό “Happy Birthday Mr. President”. Για την τότε εμφάνισή της επέλεξε ένα Jean-Louis Berthault φόρεμα με ροζ παγιέτες. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε την τιμή του φορέματος τότε. Ξέρουμε όμως ότι αγοράστηκε σε δημοπρασία για 1,3 εκατομμύρια δολάρια.

Το 1997 στο κόκκινο χαλί των Oscar, η Nicole Kidman φόρεσε ένα Christian Dior Haute Couture gown που κόστισε 2 εκατομμύρια δολάρια.

© Getty Images / Ideal Image

Στα βραβεία Oscar το 2013, η ηθοποιός Jennifer Lawrence φόρεσε ένα Christian Dior Haute Couture gown σε απαλό ροζ χρώμα,που η τιμή του ακουμπούσε τα 4 εκατομμύρια δολάρια.

Το λευκό και αέρινο φόρεμα που φορούσε η Marilyn Monroe στην ταινία “The Seven Year Itch” το 1955, δεν σηματοδότησε μόνο την καριέρα της, αλλά και το χώρο της μόδας. Το συγκεκριμένο φόρεμα δεν γνωρίζουμε πόσο κόστιζε εκείνη την εποχή, γνωρίζουμε όμως ότι το 2006 πουλήθηκε για 5,6 εκατομμύρια δολάρια.

Κράτα το

Read More

And More