Tι φόρεσαν αυτήν την εβδομάδα οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Αν αναζητάς έμπνευση για το ντύσιμο σου για τα εορταστικά events που έρχονται, δεν χρειάζεται να κοιτάξεις κάτι άλλο εκτός από τη λίστα των καλοντυμένων celebrities αυτής της εβδομάδας.

Η Rihanna στo Diamond Ball στην California φόρεσε ένα gown Christian Dior Couture, στο Audemars Piguet Rodeo Drive store opening η Olivia Palermo φόρεσε Self-Portrait ενώ με το ίδιο ακριβώς φόρεμα εμφανίστηκε και η Gigi Hadid
στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Ποια πιστεύεις όμως πως είναι η καλοντυμένη της εβδομάδας; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!


Στο Diamond Ball στην California η Rihanna φόρεσε ένα gown Christian Dior Couture.


Στο ίδιο event η Emily Ratajkowski φόρεσε ένα μαύρο gown με σκίσιμο στο πλάι και nude πέδιλα.


Ενώ η Kylie Jenner φόρεσε ένα gown με μακριά ουρά σε off-white απόχρωση.


Στο The Hollywood Reporter Women In Entertainment Breakfast, η Olivia Wilde φόρεσε ένα ψηλομεσο μαύρο παντελόνι με κοραλί πουκάμισο.


Στο Audemars Piguet Rodeo Drive store opening, η Alessandra Ambrosio φόρεσε ένα λευκό κοστούμι με μπεζ suede γόβες.


Στο ίδιο event η Olivia Palermo φόρεσε ένα Self-Portrait φόρεμα.


Στη Νέα Υόρκη η Victoria Beckham εμφανίστηκε με μια μαύρη culotte, μαύρο ζιβάγκο και cardigan.


Στη συνέντευξη τύπου για την ταινία Star Wars: The Force Awakens press conference στο Μεξικό, η Lupita Nyong’o φόρεσε ένα Roland Mouret φόρεμα από τη συλλογή spring/summer 2016.


Στη Νέα Υόρκη η Gigi Hadid εμφανίστηκε με ένα Self-Portrait φόρεμα, Kurt Geiger London γόβες και Topshop παλτό.


Στην εγχώρια τώρα showbiz, η Δούκισσα Νομικού στην πρεμιέρα της ταινίας “Η κόρη του Ρέμπραντ” φόρεσε ένα λευκό σύνολο-πουκάμισο και παντελόνι και το συνδύασε με ένα μαύρο blazer ριγμένο στους ώμους της-όλα από τη συλλογή της Dutchess Collection For Pink Woman


Στην παρουσίαση του αρώματος “Modern Muse”, η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη φόρεσε μια κόκκινη μάξι φούστα από δαντέλα με λευκό πουκάμισο.


Η Δέσποινα Βανδή στα εγκαίνια του νέου καταστήματός Chip&Chip στη Γλυφάδα φόρεσε μαύρο δερμάτινο τοπ και παντελόνι, μαύρο blazer ριγμένο στους ώμους-όλα από η συλλογή Chip&Chip ενώ ολοκλήρωσε το look της με suede ψηλοτάκουνα booties.

Read More

And More