Χρυσές Σφαίρες: Οι καλύτερες και οι χειρότερες εμφανίσεις όλων των εποχών!

Για να σε βάλουμε στο mood των Golden Globes που γίνονται την Kυριακή το βράδυ σήμερα αποφασίσαμε να σου συγκεντρώσουμε τα πιο εντυπωσιακά red carpet looks αλλά και εκείνες τις εμφανίσεις των stars που μας έμειναν αξέχαστες για…τους λάθος λόγους.

Από την Julia Roberts με το- όχι και τόσο όμορφο γκρι κοστούμι, την Cameron Diaz με το- εμπνευσμένο από κουρτίνα φόρεμα- μέχρι το εκπληκτικό Christian Dior gown της Charlize Theron , μετακινήσου προς τα κάτω για να δεις τα πιο αξιομνημόνευτα looks από τις Χρυσές Σφαίρες EVER …


Η Jennifer Aniston ανέβασε το σεξαπίλ το 2004 με αυτό το μαύρο, με βαθύ ντεκολτέ Valentino φόρεμα και απόλαυσε τις τελευταίες Χρυσές Σφαίρες της ως Rachel από τα φιλαράκια.


Το απαλό μπλε Jean Paul Gaultier φόρεμα της Cate Blanchett το 2005, είχε ένα αιθέριο vibe και συνόδευσε τέλεια την πορσελάνινη ομορφιά της ηθοποιού.


Η Charlize Theron θάμπωσε τα πλήθη στην τελετή του 2009 με το Dior gown της το οποίο ήταν δημιουργία του παλιότερου creative director του οίκου- John Galliano, και είχε τοποθετημένο έναν τεράστιο φιόγκο στη μέση.


Αυτό το emerald green gown από τον Versace τo 2011, ήταν ακριβώς τόσο όμορφο, τόσο λαμπερό, τόσο elegant και τόσο Angelina


To Christian Dior αυτό gown της J.Law στα Golden Globes 2014 ήταν πολύ χαρακτηριστικό και ήταν μια από τις εμφανίσεις που συζητήθηκε.


Η Jessica Alba στράφηκε προς τον Oscar de la Renta για το red carpet look της το 2013 και έκανε καλά. Το τέλειο κοραλί gown της τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της παρά το γεγονός ότι δεν ήταν καν υποψήφια.


Η Lupita Nyong’o επέλεξε μια δραματική σιλουέτα όταν έκλεψε την παράσταση με το Ralph Lauren look της το 2014.


Η βρετανίδα στάρλετ Emma Watson με το εξώπλατο φόρεμα Dior με παντελόνι μπορεί να μην ήταν για όλα τα γούστα, αλλά την εδραίωσε ως μια από τις σταρ που παίρνει στιλιστικά ρίσκα, στις Χρυσές Σφαίρες το 2014.


H Taylor Swift έδειξε ότι μπορεί να θαμπώσει, όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με αυτό το Carolina Herrera αριστούργημα το 2014.


Μόνο καλά σχόλια εισέπραξε η Emma Stone στα βραβεία του 2015 με τη λαμπερή της jumpsuit.


Το 1990, η Roberts πήρε την Χρυσή Σφαίρα για την ταινία Steel Magnolias φορώντας ένα oversized κοστούμι Giorgio Armani. Ναι. Πραγματικά.


Aυτός ο συνδυασμός με το kimono-wrap dress, το Chloe παντελόνι και τα messy μαλλιά της Cameron Diaz το 1999 ήταν ΤΟΣΟ 90s που πονάει. Sorry Cam, όχι και το καλύτερό σου…


Το διάσημο, κομψό και καθαρό στιλ της Gwyneth Paltrow δεν ήταν πουθενά στον ορίζοντα το 1999.


Η Courtney Love έγινε πρωτοσέλιδο όταν εμφανίστηκε το 2000 στις Χρυσές Σφαίρες σαν να είχε μόλις δεχθεί επίθεση από ένα άγριο ζώο.


Η Cate Blanchett σπάνια κάνει λάθος βήμα στο κόκκινο χαλί, αλλά η συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν ένα τεράστιο λάθος άλμα.


Τι να πούμε εδώ; Η Σάρον Στόουν προφανώς εισέβαλε στην ντουλάπα της Madonna για τις περιοδείεςκαι προσπάθησε να την μιμηθεί για ολόκληρο το βράδυ το 2003.


Το συγκεκριμένο look της Lara Flynne Boyle το 2003 είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά των Golden Globes αλλά συστυχώς για όλους τους λάθος λόγους…


Συνήθως λατρεύουμε το στιλ της Diane Kruger, αλλά αυτό το χρυσό φόρεμα από τα 2005 Globes είναι απλά… περίεργο.

Read More

And More