Beckham – Obama: Ποια το φόρεσε καλύτερα; Ψήφισε εδώ

Πόσο συχνά μια πρώην spice και μια πρώτη κυρία μοιράζονται τις στιλιστικές τους επιλογές;

Όταν βλέπεις ένα φόρεμα πάνω στην Victoria Beckham πιστεύεις ότι μόνο ελλιποβαρείς γυναίκες έχουν το δικαίωμα να το φορέσουν! Η πρώην posh είχε φορέσει το συγκεκριμένο κομμάτι από τη χειμερινή συλλογή του Marc Jacobs στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, ταξιδεύοντας προς την πατρίδα της τον περασμένο Οκτώβρη. Εκείνος τον μήνα περνούσε τη φάση “Προωθώ όλες τις τσάντες μου” και έτσι τις κρατούσε δυο δυο…

Η Michelle Obama έρχεται για να μας δείξει ότι και οι γυναίκες με πραγματικά μεγέθη έχουν δικαίωμα να ντυθούν με κομμάτια σχεδιαστών και μάλιστα να τα αναδείξουν όχι λόγω της περιφέρειας μινιατούρας αλλά με την έντονη προσωπικότητα τους! Η πρώτη κυρία έχει αναδειχθεί σε πολιτικά ορθό fashion icon και με κάθε επώνυμη εμφάνιση της μας φέρνει αβίαστα στο νου συνειρμούς από το παρλεθόν με στιγμές από τη ζωή της Lady D και της Jackie O, στιγμές όπου μόδα και πολιτική συμπορευόταν σε προεκλογικούς αγώνες και πολιτικές δεξιώσεις.

Αξίζει να θυμηθείς ότι η Victoria, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε την προώθηση της νέας συλλογής της έλεγε ότι ονειρεύεται την μέρα που η M. Obama θα φορέσει κάποιο κομμάτι της!

Read More

And More