Οι celebrities λατρεύουν τα λεοπάρ πανωφόρια! Εσύ;

Ο φετινός χειμώνας θα μείνει στην ιστορία της μόδας ως ο χειμώνας που τα λεοπάρ μοτίβα κατέκτησαν κάθε ντουλάπα!

Τα είδαμε σε τσάντες, τα είδαμε σε παπούτσια, σε πάτους παπουτσιών, σε επενδύσεις τσαντών, σε φορέματα και φυσικά σε πανωφόρια.
Με απόλυτα ερωτικούς συνειρμούς, με άγρια ένστικτα που δίνουν στο στιλ αυτό το “κατιτίς” που χρειάζεται για να ανεβάσει τις θερμοκρασίες τώρα που κάνει κρύο… Οι celebrities φυσικά το αποθεώνουν!

H Kylie Minogue και η Kate Moss εφαρμόζουν τον κανόνα που θέλει total black στα ρούχα συνδυασμένο με εντυπωσιακό λεοπάρ παλτό! Είναι σαφές ο πιο ασφαλής τρόπος. Η Μπέτυ Μαγγίρα –που ξέρει από στιλ και τόλμη- κάνει αίσθηση επιλέγοντας μια πένσιλ μπροκάρ φούστα με μήκος λίγο κάτω από το γόνατο και nude μίνιμαλ τοπ σε απόλυτη αρμονία με τις nude γόβες της ! Οι επιλογές της είναι άψογες καθώς το λεοπάρ μοτίβο του παλτού της έχει υπογράψει σύμφωνο στιλιστικής συμμαχίας με τα nude κομμάτια ενώ παράλληλα το σχήμα κλεψύδρας που δίνει στο σώμα της, την κάνει πολύ σέξι.

Η Nicky Hilton φοράει λεοπάρ γούνα με μαύρα leggings και πανύψηλα ankle boots! Η Mary Kate Olsen συνδυάζει μάξι φόρεμα και κόκκινα ψηλοτάκουνα με το πανωφόρι της και ανασηκώνει τα μανίκια για να δώσει το δικό της προσωπικό twist! Τα σχόλια δικά σας…
Στην ίδια λογική, των κόκκινων αξεσουάρ κινείται και η Aslee Simpson, αυτή τη φορά με τσάντα κι αυτή τη φορά με στιλ! Η Katie Holmes παίρνει ένα πολύ κλασικό look και με το σωστό ασπρόμαυρο πανωφόρι του δίνει μια νέα ζωή! Ο συνδυασμός L.B.D. με nude γόβες αν και συνηθισμένος είναι πάντα επιτυχής. Η λεοπάρ καμπαρντίνα δίνει στο σύνολο ένα διαφορετικό ενδιαφέρον…

Read More

And More