Tι είναι το παλτό της Kate Middleton;

Κάθε Βρετανίδα που σέβεται την καταγωγή της, πόσο μάλλον η μέλλουσα βασίλισσα, οφείλει να έχει ένα παλτό Burberry! Στην τελευταία κοινή εμφάνισή της με τον William η Katy φόρεσε ένα μπεζ παλτό σε στιλ καπαρντίνας από τον βρετανικό οίκο δημιουργώντας ένα καταναλωτικό “πανικό” σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη. Το παλτό εξαφανίστηκε μέσα σε 24 ώρες από κάθε μπουτίκ Burberry και φυσικά και από το e-shop του οίκου!

Είχαμε να απολαύσουμε παρόμοιες αντιδράσεις του κοινού από την εποχή της Diana! Με συγχωρείτε, αλλά ο παραλληλισμός έρχεται αβίαστα στο νου!

Η Kate συνδύασε την καπαρντίνα της με μαύρες γόβες, μαύρο καλσόν, μεταξωτό φουλάρι και φυσικά το δαχτυλίδι της Diana, ήτοι το δαχτυλίδι των αρραβώνων της! Μέχρι στιγμής έχουμε δει τη βρετανική αγορά να εφοδιάζεται με ρέπλικες των βασιλικών στιλιστικών επιλογών σε δημοκρατικές τιμές! Τα supermarket Tesco προμήθευσαν τις wanna be queen της Αγγλίας με αντίγραφα του Issa φορέματος της Kate από τον αρραβώνα της αλλά και τα καταστήματα με τουριστικά σουβενίρ εμπορεύονται αντίγραφα του δαχτυλιδιού της! Θα γίνει το ίδιο και με τo Burberry παλτό της;

Read More

And More