From goth to chic! Η στιλιστική εξέλιξη της Angelina Jolie…

Η Αngelina Jolie είναι από τις celebrities που έχουν σοβαρό λόγο να βρίσκονται στην επικαιρότητα αφού δεν απασχολεί τα μέσα μόνο με ίντριγκες και κουτσομπολιά αλλά και με τις ταινίες και την έντονα φιλανθρωπική της δραστηριότητα.

Πέρα από αυτό όμως είναι και γυναίκα. Και πολύ όμορφη γυναίκα! Με χαρακτηριστικά προσώπου που υπνωτίζουν και κάνουν οτιδήποτε άλλο να είναι δευτερεύουσας σημασίας. Παρόλα αυτά ως γυναίκα προς γυναίκα σίγουρα εάν πέσει στην αντίληψη σου ρίχνεις μια ματιά στο τί μπορεί να επέλεξε να φορέσει ή πως το συνδύασε.

Το tlife.gr σου παρουσιάζει την στιλιστική εξέλιξη της Αngelina Jolie. Που από ασυμβίβαστη goth queen μετατράπηκε σε ιέρεια του chic dressing.

To έντονο χαρακτηριστικό στο στιλ της Angelina είναι το minimal. Aγαπάει τις minimal γωνίες στα ρούχα, τα natural χρώματα και τους κλασικούς συνδυασμούς. Όσο κι αν ανατρέξεις τη μνήμη σου δεν θα θυμηθείς ποτέ υπερβολές. Ακόμα κι όταν η στάση ζωής της ήταν πολύ πιο ανατρεπτική, οι επιλογές της περιορίζονταν σε τζιν ή δερμάτινα παντελόνια συνδυασμένα με t-shirts.

Δες εδώ τη στιλιστική εξέλιξη της χρόνο με το χρόνο…

Read More

And More