Beyonce à Paris: Καταπληκτικό στιλ σε συνδυασμό floral με snake skin

Εάν αυτή τη στιγμή ετοιμάζεις πασχαλιάτικες βαλίτσες με προορισμό το Παρίσι, να θυμάσαι ότι κάπου ανάμεσα σε Champs-Élysées και George V θα πετύχεις τη Beyonce μετά του συζύγου Jay Z. Μετά από τα εξαντλητικά γυρίσματα του νέου της video clip, η diva του Holywood ταξίδεψε στην πόλη του φωτός για κοσμοπολίτικη ξεκούραση και ατέρμονο shopping!

Κατευθυνόμενη προς το εστιατόριο 39V επί της Avenue George V εμφανίστηκε με φλοράλ φόρεμα Preen το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα Lady Peep 150 του Christian Louboutin και την τσάντα Rosabel της εταιρίας Jimmy Choo. Αυτό που οφείλεις να αποκομίσεις από το σημερινό μάθημα είναι ο επιτυχημένoς συνδυασμός φλοράλ με snake skin σε κοντινές τονικές αποχρώσεις! Το μόνο στοιχείο που κάπως είναι ξένο στη συνολική εικόνα είναι το ξανθό χρώμα της ισιωμένης κώμης! Οι τάσεις φέτος προστάζουν επιστροφή στις φυσικές αποχρώσεις, ακριβώς ό, τι προόριζχε για τον καθένα μας η μητέρα φύση!

Βέβαια “Ο ελέφαντας μέσα στο δωμάτιο για τον οποίο κανείς δεν μιλάει” είναι το χρώμα της ίδιας της Βeyonce! Θυμάσαι ότι κάποτε ήταν στην ίδια απόχρωση με τον σύζυγο της; Ε, λοιπόν μπορείς να το ξεχάσεις γιατί ποτέ πια δεν θα συνδυαστούν τονικά! Η Beyonce και ο Jay Z είναι σχεδόν η μέρα με τη νύχτα και όλοι μπορούμε να καταλάβουμε ποια είναι η μέρα…

Και αν δεν ζήλεψες αρκετά το Παρίσι, το φόρεμα, τα παπούτσια, την τσάντα… σου έβαλα στο παραπάνω κολάζ και φωτογραφίες από το εστιατόριο! Génial!

Read More

And More