Το φεστιβάλ συνεχίζεται! Ποιες σταρ περπάτησαν στο χαλί;

Κάθε μέρα μας κρύβει νέες εκπλήξεις! Δες τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του Φεστβάλ Καννών.

H Bar Rafaeli δείχνει τη super σιλουέτα της μέσα από μια μπλε τουαλέτα Roberto Cavalli! Καταφέρνει να φέρει το σέξι στο κόκκινο χαλί παρά το ότι έχει το μεγαλύτερο μέρος του σώματος της καλυμμένο! Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που έχει συνδυάσει τις ασημί λεπτομέρειες του φορέματος με τα σκουλαρίκια και το clutch της!

H Naomi Campbell τιμάει τον αγαπημένο της οίκο Azedine Alaia με την τουαλέτα που φοράει στην πρεμιέρα της ταινίας “The Beaver”. Η Naomi υποστηρίζει πολύ καλά τις φάσες στο κάτω μέρος του φορέματος αλλά θα ήθελα να είχε προσθέσει λίγο χρώμα μέσα από αξεσουάρ ή κοσμήματα!

H Carolina Kurkova μπορεί να υποστηρίξει τα αποκαλυπτικά κοψίματα της Emilio Pucci τουαλέτα της χάρη στις ιδανικές αναλογίες της! Τη συνδυάζει με τα δερμάτινα σανδάλια T-bar του ίδιου οίκου.

H Anna Dello Russo αποφασίζει να ντυθεί νύφη με μια λευκή τουαλέτα της Alberta Ferretti, μαύρο βέλο και πολύ εντυπωσιακό head piece που θυμίζει θέρος! Το κομμάτι που κλέβει βέβαια την παράσταση είναι το μωβ-χρυσό κολιέ από τη Chopard.

Read More

And More