Ποιες είναι οι στιλιστικές επιλογές των celebrities αυτήν την εβδομάδα;

Ακόμη μία εβδομάδα έφτασε στο τέλος και δεν ήταν λίγες οι δημόσιες εμφανίσεις των celebrities μέσα στις εφτά αυτές ημέρες που εσύ ήσουν δουλειά – σπίτι, σπίτι – δουλειά. Από που να αρχίσω λοιπόν και που να τελειώσω αφού τα κόκκινα χαλιά πήραν φωτιά με εμφανίσεις στα Brit Awards, σε πρεμιέρες, στην εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο αλλά και σε απλές καθημερινές εμφανίσεις.

Το TLIFE σου συγκεντρώνει όλες τις επώνυμες κυρίες που ξεχώρισαν με τις στιλιστικές τους επιλογές και κέρδισαν τις εντυπώσεις αλλά και σχόλια -θετικά και αρνητικά- από κάθε γωνιά της γης.


H Freida Pinto έδωσε το “παρών” στο λανσάρισμα της σειράς Marni for H&M και επέλεξε ένα φόρεμα από τη συλλογή με διχρωμία. Η Michelle Williams με δερμάτινο φόρεμα με δαντέλα στο μπούστο του οίκου Mulberry. Και η Amanda Seyfried με λευκό φόρεμα με διαφάνεια, Nina Ricci.


Mε πράσινο μακρύ φόρεμα Εlie Saab με δαντέλα στο μπούστο εμφανίστηκε η Jessica Chastain. H Rooney Mara απόλυτα chic με φόρεμα σε απόχρωση μωβ – μπορντό, J.Mendel. Ενώ η Clemence Poesy βρέθηκε στο fashion show του Burberry στο Λονδίνο και επέλεξε ρούχα του οίκου.


Η Drew Barrymore με φόρεμα από τη συλλογή Marni for H&M. Ενώ η Jennifer Aniston που απέκτησε το δικό της αστέρι επέλεξε για τη στιγμή φόρεμα φλοράλ του οίκου Chanel. H Jessica Alba που τον τελευταίο καιρό μας έχει εντυπωσιάσει με τις στιλιστικές της επιλογές επέλεξε φόρεμα σε κόκκινη απόχρωση και σε γραμμή ’60s της Carolina Herrera. Το συνδύασε με γόβες Giuiseppe Zanotti και clutch Jimmy Choo.


H Kate Becknsale με φόρεμα γκρι και ασημένια πέδιλα Salvatore Ferragamo. H Kate Middleton με καφέ σύνολο Οrla Kiely ενώ η Michelle Williams που τον τελευταίο καίρο μοιάζει να μην κάθεται σπίτι της, με ασπρόμαυρο φόρεμα από την ανοιξιάτικη συλλογή Kenzo.


H Rihanna πέρασε την εβδομάδα αυτή στο Λονδίνο και δεν φαίνεται να έκατσε και πολύ μέσα αφού απασχόλησε σχεδόν καθημερινά με το τι φορούσε τα media. Στην εμφάνισή της στο closing party του London Fashion Week φόρεσε πολύ σωστά το τζιν σορτσάκι της με μαύρο οπακ καλσόν, ζιβάγκο και γκρι σακάκι ενώ ενδιαφέρον έχει το Diane von Furstenberg clutch. Η Rosie Huntington-Whiteley με total Βurberry look και τέλος η Victoria Beckham με φόρεμα Victoria, Victoria Beckham που μπορείς κι εσύ να το κάνεις δικό σου με ένα κλικ.

Read More

And More