Aπό τα catwalk στις celebrities… Πώς φοράνε οι σταρ τα ρούχα της πασαρέλας;

Το ότι οι celebrities αγαπούν τα ρούχα μεγάλων σχεδιαστών για τις εμφανίσεις τους ή ακόμη και στην καθημερινότητά τους είναι γνωστό. Επίσης είναι γνωστό, κι αν δεν το ξέρεις σου το επιβεβαιώνω, πως πολλές φορές οι ίδιοι οι σχεδιαστές επιλέγουν ποιούς celebrities θέλουν να φοράνε τις δημιουργιές τους και τους προσφέρουν ρούχα και αξεσουάρ ώστε να αυξήσουν τη δημοτικότητα των trend άρα των πωλήσεων.

Έχοντας όλες αυτές τις λεπτομέρειες στο μυαλό παρατηρούμε πολλές φορές να επιλέγουν ρούχα χαρακτηριστικά τις κάθε σεζόν για τις εμφανίσεις τους στο red carpet. Αυτό που τις κάνει – τις εμφανίσεις – ενδιαφέρουσες είναι οι έξπυπνοι συνδυασμοί και τα πρωτότυπα mix and match των trend. Τι γίνεται όμως όταν οι επώνυμες κυρίες παίρνουν ακριβώς τα look από το catwalk χωρίς να αλλάξουν το παραμικρό από το styling που έκαναν οι υπεύθυνοι για το catawlk και εμφανίζονται σε events και red carpet στιγμές τους;

Το Tlife σου συγκεντρώνει τις celebrities που εμφανίστηκαν με ρούχα της φετινής χειμερινής σεζόν…


H Camila Belle επέλεξε μαύρη εντυπωσιακή τουαλέτα με λεπτομέρεια τα μαύρα φτερά στο τελείωμά της του οίκου Ralph Lauren. Όπως βλέπεις διατήρησε το ίδιο στιλ στο χτένισμα και στο μακιγιάζ.


Η Diane Kruger που είναι και το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας Chanel επέλεξε το πολύ επιβλητικό μαύρο πανοφώρι του οίκου. Ενώ παρ’ όλο που διατήρησε το μαύρο χρώμα στο παντελόνι της έκανε μία μικρή αλλαγή αφού επέλεξε να είναι δερμάτινο.

Ολόσωμη φόρμα φόρεσε η πολύ γλυκιά Freida Pinto του οίκου Ralph Lauren. H Freida κράτησε τσάντα clutch όπως και στο catwalk αλλά σε απόχρωση του μπορντό ενώ το μακιγιάζ της είναι πολύ πιο φυσικό.

Η Jessica Alba κι αυτή με Ralph Lauren φόρεμα σε βελούδινη ύφανση τράβηξε τα βλέμματα. Πρόσθεσε στο όλο look κόκκινο σκληρό clutch και βραχιόλι.

Κι αν δεν το έχεις δει το συγκεκριμένο φόρεμα σε editorials! H Κylie Minogue φόρεσε το γούνινο απόλυτα 60s φόρεμα του οίκου Prada σε βόλτα της. Κράτησε τις μπότες αλλάζοντας απλά το χρώμα τους σε μαύρο.

Ο οίκος Ralph Lauren έχει αναμφισβήτητα την τιμητική του στις red carpet εμφανίσεις των επωνύμων. Η σατέν μαύρη τουαλέτα ήταν αυτή που επέλεξε να φορέσει η Naomi Watts.

Πολύ sexy ο οίκος Pucci φέτος το Χείμωνα, πολύ sexy και η Abbey Clancey που επέλεξε το πράσινο χαρακτηριστικό φόρεμα της σειράς FW11-12 με λεπτομέρεια το έντονο ντεκολτέ.

Η Rosie Huntington για τη δική της εμφάνιση επέλεξε κι αυτή ρούχο από τη χειμερινή συλλογή Εmilio Pucci. Διατήρησε πιο χαλαρό στιλ σε γόβες και χτένισμα αφήνοντας το κεντημένο φόρεμα να μιλήσει από μόνο του.

H Naomi Campbell με φόρεμα Versace σε ζωηρή απόχρωση του κίτρινου. Η Naomi διατήρησε το κομψό λουράκι στις γόβες της.

Η Εva Mendez δεν θα μπορούσε να επιλέξει πιο εντυπωσιακό ρούχο από το κατακόκκινο αέρινο φόρεμα της σεζόν Χειμώνας 2011-2012 του οίκου Gucci.

H Uma Thurman ίσως πιο λαμπερή από ποτέ με κατάλευκο maxi φόρεμα του οίκου Versace. Αυτό που κάνει τη δημιουργία ακόμη πιο εντυπωσιακή είναι το τελείωμά της από λευκά φτερά.

Η Sarah Jessica Parker με maxi print φόρεμα αρκετά αέρινο του οίκου Elie Saab. To στιλ της ταυτίζεται σχεδόν απόλυτα με αυτό του catwalk με μόνη διαφορά το πιο έντονο μακιγιάζ.

Η Μadonna τίμησε την 40s διάθεση του οίκου Miu Miu με φόρεμα που παραπέμπει σε κιμονό σε απόχρωση του μαύρου.

Read More

And More