Οι celebrities φοράνε jean! Δες τι στιλ επιλέγουν ανάλογα με τον σωματότυπό τους!

Οι celebrities μπορεί να μας εντυπωσιάζουν με τις στιλιστικές τους επιλογές αφού δεν είναι λίγες οι φορές που μοιάζει να έχουν ξεπηδήσει μέσα από editorials περιοδικών. Στην καθημερινότητά τους όμως δεν είναι πάντα έτσι. Οι επώνυμες κυρίες λοιπόν κυκλοφορούν το πρωί με πολύ πιο casual look είτε για να κάνουν τις εξωτερικές τους δουλειές πχ. ψώνια για τα παιδιά, ψώνια για εκείνες, ραντεβού για μανικιούρ – πεντικιούρ είτε απλά γιατί βγήκαν έξω και το πρώτο πράγμα που είδαν μπροστά τους είναι το αγαπημένο τους τζιν.

Το TLIFE σου συγκεντρώνει όλες τις αγαπημένες μας stars που φόρεσαν τα τζινάκια τους! Δες τι στιλ επιλέγουν, αν το στιλ ταιριάζει και κολακεύει το σώμα τους αλλά και με τι τα συνδύασαν.


H Sarah Jessica Parker σε πρόσφατη εμφάνισή της επέλεξε ένα τζιν σωλήνα σε σκούρα μπλε απόχρωση. Το στιλ του παντελονιού της είναι πολύ σωστό για την σιλουέτα της. Η Elizabeth Hurley με τζιν που δεν μοιάζει να την κολακεύει ιδιαίτερα αφού της προσθέτει πόντους στα πόδια που είναι πολύ αδύνατα. Η Αshley Olsen επέλεξε skinny ανοιχτόχρωμο τζιν και το φόρεσε με φλατ μπαλαρίνες.


Αν μιλάμε για γυναίκες με καμπύλες τότε σίγουρα η Beyonce και η Jennifer Lopez είναι οι δύο βασικότεροι εκπρόσωποί τους. Και οι δύο επέλεξαν τζιν σε ίσια γραμμή, να έχουν λίγο “αέρα” στις γάμπες ώστε να διατηρείται μία ομοιομορφία. Eνώ η επιλογή των ψηλών τακουνιών σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα κάνει το πόδι να φαίνεται πιο μακρύ. Η Megan Fox επέλεξε ένα κλασικό τζιν και το φόρεσε με μπότες UGG.


Η Cameron Diaz φόρεσε ένα πολύ skinny jean σε ανοιχτό μπλε που κολακεύει πολύ το τέλειο κορμί της ενώ το λευκό σακάκι πάνω από το casual t-shirt κάνει το όλο σύνολο πιο smart. Η Νicole Richie δημιούργησε ένα μποέμ στιλ με boyfriend τζιν με σκισίματα ενώ η Rihanna φόρεσε στενό τζιν σε ίσια γραμμή που τόνιζε τις καμπύλες της και το συνδύασε με μπεζ γόβες που έδιναν ύψος στα πόδια.


Λευκό σακάκι με έντονους ώμους επέλεξε και η πολύ στιλάτη Gwyneth Paltrow. Η Gwyneth ως ψηλή γυναίκα επέλεξε ένα τζιν το μήκος του οποίου φτάνει πιο πάνω από τον αστράγαλο – το συγκεκριμένο ύψος είναι απαγορευτικό για τις γυναίκες που δεν ψηλές αρκετά. Η Kim Kardashian φόρεσε τζιν σε απόχρωση του γκρι δίνοντας μία πιο ροκ νότα στο κατά τα άλλα casual look της ενώ το τζιν της Εva Longoria είναι σε σκούρο μπλε το συνδύασε με peep toes Louboutin τα οποία της χάρισαν ύψος.


Η Εva Mendes επέλεξε ένα τζιν με έντονη καμπάνα και το συνδύασε με ένα τοπ με κόκκινη ρίγα. Παρόμοιο στιλ επέλεξε και η Katie Holmes με μόνη διαφορά το ότι πρόκειται για ψηλόμεση παντελόνι και μας θύμισε πολύ country girl. Το συγκεκριμένο στιλ αποτελεί επιλογή για τις γυναίκες με μπουτάκια αφού δεν τονίζει καθόλου τις μικροατέλειες. Για το τέλος φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Victoria Beckham που ο φακός την απαθανάτισε στο γήπεδο μαζί με τα παιδιά της, να φοράει γκρι τζιν σε στενή γραμμή από την προσωπική της denim συλλογή.

Read More

And More