Ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες celebrities αυτήν την εβδομάδα;

Aκόμη μία εβδομάδα έφθασε στο τέλος της και οι εγχώριες αλλά και διεθνείς επώνυμες κυρίες δεν σταμάτησαν λεπτό να κυκλοφορούν, να φωτογραφίζονται και να αποσπούν κάποια από τα καλύτερα σχόλια με τις στιλιστικές τους επιλογές. Λίγο το fashion week στο Παρίσι που τις έκανε να φορέσουν τα καλά τους, λίγο οι πρεμιέρες ανά τον κόσμο αλλά και οι θεατρικές παραστάσεις στη χώρα μας δεν σταμάτησαν λεπτό να μας απασχολούν με το πως ντύθηκαν, τι τσάντα κράτησαν αλλά και πως έξυπνα συνδύασαν τα ρούχα τους.

Το TLIFE όπως κάθε εβδομάδα σου συγκεντρώνει εκείνες που ξεχώρισε ως τις πιο καλοντυμένες, ή έστω με κάποιο στιλιστικο ενδιαφέρον, και σου τις παρουσιάζει συγκεντρωμένες σε ένα άρθρο. Κάθισε αναπαυτικά, πάρε ιδέες, κάνε με την ησυχία σου “κοινωνική κιριτική” και πες μας τη γνώμη σου για το ποια ξεχωρίζεις αυτήν την εβδομάδα.


Η κομψή Angelina Jolie φαίνεται να συνήλθε από τη μανία ανάδειξης του ποδιού κι έκανε έναν ασπρόμαυρο πολύ σικάτο συνδυασμό με το Gucci σακάκι με την χρυσή αλυσίδα ως λεπτομέρεια να κερδίζει τις εντυπώσεις. Η Cameron Diaz χωρίς να κάνει κάποια ουσιαστική πρόταση με το ντύσιμό της και χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι κομψό, ένανε ένα total black συνδυασμό με Fendi φόρεμα. H Jessica Alba που τον τελευταίο καιρό δεν σταματάει να μας εκπλήσει θετικά με τα ρούχα που επιλέγει για τις εμφανίσεις της φόρεσε ένα σύνολο Dolce&Gabbana που εύκολα μπορείς να κάνεις κι εσύ, και το συνδύασε με γόβες Christian Louboutin.


Aν πρέπει να επιλέξω μία από όλες τις επώνυμες ως την πιο καλοντυμένη τότε αναμφισβήτητα είναι η Julianne Moore με το πράσινο φόρεμα του οίκου Tom Ford με τα βελούδινα μανίκια. Η δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton επέλεξε ταγιέρ LK Bennett που το συνδύασε όπως επιβάλει και το πρωτόκολλο με καπέλο του σχεδιαστή James Lock. H Sarah Jessica Parker παραβρέθηκε στο Παρίσι για την εβδομάδα μόδας και επέλεξε μακρύ αέρινο φόρεμα με την υπογραφή Louis Vuitton.


H Reese Witherspoon με πολύ ανοιξιάτικο φόρεμα Kate Spade και μαύρες μπαλαρίνες Repetto που μπορεί να γίνουν δικές σου με ένα κλικ εδώ. H Olivia Palermo λίγο πριν μπει στο show του οίκου Dior επέλεξε φόρεμα με την υπογραφή του οίκου. Το super model, κι αυτή στο Παρίσι λίγο πριν μπει στο ξενοδοχείο που έμεινε κατά την παραμονή της στην πόλη του έρωτα, με τσάντα Louis Vuitton και μπότες πάνω από το γόνατο Azzedine Alaia.


H Salma Hayek με pencil φόρεμα σε απόχρωση του λευκού που αναδείκνυε τις καμπύλες της ηθοποιού με την υπογραφή της σχεδιάστριας Stella McCartney. Η Alicia Keys με κομψό φόρεμα με βελούδο του οίκου Valentino ενώ η Gwyneth Paltrow παραβρέθηκε στον opening της έκθεσης Louis Vuitton και επέλεξε μαύρο κοστούμι με την υπογραφή του γνωστού οίκου.


Η Βlake Lively φαίνεται να αγαπάει το μαύρο χρώμα αφού επέλεξε παλτό, καλσόν και φούστα σε αυτήν την απόχρωση και τα συνδύασε πολύ σωστά με παπούτσια oxfords, Repetto και τσάντα Jimmy Choo που έδωσε χρώμα στο στιλ της μαζί με το σε έντονα χρώματα μαντήλι της. Η Elizabeth Olsen έκανε έναν αρκετά μοδάτο συνδυασμό με μαύρο maxi φόρεμα και σακάκι Balmain. To μοντέλο Jessica Hart έκανε ένα πολύ ωραίο σύνολο για την βόλτα μέσα στην ημέρα της που σου προτείνω να τον κάνεις κι εσύ αφού αν ψάξεις στην ντουλάπα σου σίγουρα έχεις τα περισσότερα από τα κομμάτια που επέλεξε. Το φουλάρι της είναι Louis Vuitton.


H Δέσποινα Βανδή έκανε έναν black&white συνδυασμό με μαύρο mini φόρεμα που αναδείκνυε τα καλίγραμμα πόδια της, γόβες stilettos σε απόχρωση του καφέ και λευκό παλτό. Η Δέσποινα για ακόμη μία φορά δικαιώνει τη φήμη της πιο καλοντυμένης τραγουδίστριας. Η Μπέτυ Μαγγίρα έκανε ένα κομψό σύνολο με ψηλόμεσο παντελόνι, σατέν τοπ και οversized σακάκι με γυρισμένα μανίκια. Μας αρέσει πολύ που συνδύασε το σύνολό της με πέδιλα σε απόχρωση του χρυσού. Η Δήμητρα Ματσούκα επέλεξε μπότες καστόρινες πάνω από το γόνατο αναδεικνύοντας το κόκκινο πολύ θηλυκό φόρεμά της.


Η Αντά Λιβιτσάνου με κόκκινο φόρεμα που το συνδύασε πολύ σωστά με μαύρο δικτυωτό καλσόν και μαύρες λουστρίν γόβες έδωσε έναν αρκετά ρετρό χαρακτήρα στο ντύσιμό της με έντονη θεατρικότητα. Η Κάτια Ζυγούλη έφερε έναν ανοιξιάτικο αέρα με ψηλόμεσο τζιν, μεταξωτό τοπ, πλατφόρμες και σακάκι σε παστέλ ροζ απόχρωση που μας άρεσε πολύ. Η τσάντα της είναι Michael Michael Kors. Η Τάμτα με τον γνωστό πάντα In fashion χαρακτήρα της φόρεσε τζιν σορτσάκι, τοπ H&M, ankle boots και φάκελο σε παστέλ φυστικί απόχρωση.

Read More

And More