COPY THE LOOK! Όλα τα fashion tips που μάθαμε από το στιλ της Alexa Chung…

H Alexa Chung γεννήθηκε το 1983 στην Αγγλία και είναι ένα από τα κορίτσια που όπου κι αν βρεθούν τραβούν τα βλέμματα με το προσωπικό τους στιλ. Η ίδια ξεκίνησε ως μοντέλο και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να ξεχωρίσει όχι τόσο για τις τέλειες αναλογίες της αφού δεν είναι αρκετά ψηλή αλλά για αυτό που ακριβώς είναι: το όμορφο γλυκό κορίτσι της διπλανής πόρτας. Συνέχισε την πορεία της ως παρουσίαστρια και δεν ήταν λίγες οι φορές που περιοδικά οnline και μη της αφιέρωναν μία θέση στις πιο καλοντυμένες παρουσίες.

Η ίδια κατέκτησε πολλές street fashion στήλες όπως αυτή της βρετανικής vogue, έγινε κεντρικό πρόσωπο του οίκου Mulberry με την δική της ομώνυμη τσάντα ” Αlexa” να είναι γεγονός και γίνεται κομμάτι κλειδί. Η ίδια γράφει στην Βρετανική Vogue ένα κομμάτι το μήνα και έχει καταφέρει να πάρει συνεντεύξεις από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας όπως ο Karl Lagerfeld.

Η Alexa μπορεί να μοιάζει σε πολλές. Ένα απλό κορίτσι. Θέλω όμως να σου πω πως είναι μία από τις κοπέλες που αξίζει να μελετήσεις το στιλ της αφού έφερε ένα νέο κύμα μόδας και styling στην επικαιρότητα. Είναι αυτό ακριβώς που επιβάλλουν οι σχεδιαστές και η ίδια λόγω του νεαρού της ηλικίας της είναι απόλυτα άμεση, αυθόρμητη και σου δίνει την εντύπωση πως αφού το έκανε εκείνη μπορείς να το κάνεις κι εσύ.

Το στιλ της είναι αυτό που λέμε casual chic. Η Alexa επιλέγει κομψά ρούχα, κάνει απλούς συνδυασμούς, νιώθεις πως δεν έχει ταμπού στο ντύσιμο, διατηρεί τη θηλυκότητά της χωρίς να κάνει ποτέ υπερβολές και χωρίς έντονες δόσεις λάμψης κάνει αισθητή τη διαφορά του τι είναι πρωινό και τι βραδινό ντύσιμο.

To TLIFE σου σου αναλύει τι είναι αυτό που κάνει την Alexa Chung τόσο στιλάτη! Για να μάθεις και να πάρεις ιδέες κάνε “κλικ” εδώ.

Read More

And More