Olivia Palermo: Τα fashion tips που μάθαμε μέσα από το στιλ της!

Είναι μερικές celebrities που αξίζει τον κόπο να παρατηρήσεις το στιλ τους και να εκπαιδεύσεις την αισθητική σου αναλόγως. Μία από αυτές και η Olivia Palermo.

Eίναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες των τελευταίων ετών, με στιλ αρκετά δυνατό που δίνει έμφαση στα ααξεσουάρ και διατηρεί πολύ λιτή την υπόλοιπη εικόνα. Η Palermo μέσα από τις έξυπνες ενδυματολογικές της επιλογές κατάφερε από απλή socialite της Νέας Υόρκης και ανερχόμενη ηθοποιός να γίνει διεθνώς γνωστή, να εργαστεί ως μοντέλο και πλέον να έχει τη δική της ιστοσελίδα με τα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά ονόματα να γράφουν για εκείνη.

Η Olivia Palermo σε αντίθεση με τις υπόλοιπες νέες που μαγνητίζουν τα φώτα με τα ρούχα τους έχει καταφέρει να επαναφέρει στο προσκήνιο το κλασικό ντύσιμο, χωρίς extreme υπερβολές με μοναδική λεπτομέρεια τα ιδιαίτερα αξεσουάρ. Αυτό είναι που κάνει το στιλ της μοδάτο, νεανικό και απόλυτα θηλυκό. Η ίδια όπως έχει πει αγαπάει τα αξεσουάρ αφού της δίνουν τη δυνατότητα να “παίξει” με τη μόδα και της αρέσει πολύ να κάνει συνδυασμούς που να δίνουν ένα chic αποτέλεσμα.

Η Olivia όπως και ολοένα περισσότερες celebrities κάνουν mix and match συνδυασμούς με κομμάτια από το λεγόμενο high street. High street για όσες δεν είναι εξικοιωμένες με τον όρο είναι τα μαγαζιά που προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από ρούχα και αξεσουάρ πολύ μοδάτα σε πιο οικονομικές τιμές. Η Palermo το αγαπάει πολύ αυτό το στιλ επιλέγοντας ρούχα από πολύ γνωστά καταστήματα και συνδυάζοντας τα ακριβά κομμάτια της γκαρνταρόμπας της όπως είναι οι τσάντες και τα παπούτσια με έξυπνο τρόπο.

Το στιλ είναι από τα πιο chic που αξίζει να παρακολουθείς αφού πάντα με ένα μαγικό τρόπο καταφέρνει να διατηρήσει τις ισσοροπίες. Για να δεις κάποια από τα looks που ξεχωρίσαμε και μάθαμε πολλά για το ντύσιμο μας κάνε “κλικ” εδώ.

Read More

And More