FASHION REPORT: Tι φόρεσαν οι επώνυμες την εβδομάδα που μας πέρασε;

Oι φίλες μας ανά τον κόσμο κυκλοφόρησαν με ρούχα και αξεσουάρ που μας έκαναν να τις παρατηρήσουμε, να τις σχολιάσουμε και να θέλουμε είτε να ντυθούμε κι εμείς παρόμοια είτε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Για ακόμη μία εβδομάδα το TLIFE σου συγκεντρώνει τις εμφανίσεις που ξεχώρισε και σου αναλύει όλες αυτές που έκαναν με το στιλ τους αίσθηση. Εμείς σου λέμε ποιά ξεχωρίσαμε, εσύ;


To fashion icon Kate Moss παρέα με την κόρη της βγήκε βόλτα φορώντας με ιδιαίτερα ενδιαφέρον τρόπο την μπλούζα μαρινιέρα παίζοντας με την τριχρωμία: μαύρο, γκρι, λευκό. Η Reese Witherspoon επέλεξε φούξια φόρεμα σε θηλυκή γραμμή της Vanessa Bruno και το συνδύασε με κοσμήματα Christian Dior. To στιλ που μας άρεσε πολύ αυτή την εβδομάδα είναι της Scarlett Johansson. H ηθοποιός επέλεξε στενό μαύρο φόρεμα του οίκου Versace και το συνδύασε με πολύ κομψά πέδιλα.


Η πάντα chic Charlize Theron φόρεσε μπλε έντονο φόρεμα της σχεδιάστριας Stella McCartney και το συνδύασε με σουέντ ankle boots του Christian Louboutin. H Coco Rocha έμοιαζε με γοργόνα μέσα στην μακριά τουαλέτα Zac Posen, ενώ η Freida Pinto με ένα φόρεμα και μια τσάντα Prada έδωσε ένα ιδιαίτερα girly look.


Mαύρη δαντέλα επάνω σε φόρεμα με cocktail γραμμή επέλεξε η Krysten Rytter με τη υπογραφή Alice&Olivia. H Alexa Chung που πάντα απασχολεί με τις στιλιστικές της επιλογές έκανε ένα total black look με οπάκ καλσόν, μαύρα γοβάκια, φόρεμα με διαφάνεια και λευκό τοπ από μέσα που φώτισε το πρόσωπό της. Η Dakota Fanning με pencil φόρεμα που τόνισε τη μέση της, του οίκου Elie Saab.


H Emily Blunt επέλεξε φόρεμα με μπλε ρίγα και διακριτικά κεντημένες λεπτομέρειες στο τελείωμά του με την υπογραφή της Carolina Herrera. H Emma Watson έπαιξε με την ασπρόμαυρη διχρωμία με total black σύνολο και λευκό γιλέκο. Η τσάντα της είναι Hermes, Birkin. Για το τέλος δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Jessica Alba, την σταθερή αξία πλέον αυτής της στήλης, με παντελόνι σε απαλό μωβ Αmerican Eagle.

Read More

And More