Celebrities Fashion! Τι φόρεσαν οι επώνυμες αυτήν την εβδομάδα; Ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες;

Για ακόμη μία εβδομάδα η ημέρα της “κοινωνικής κριτικής” όσον αφορά στις στιλιστικές επιλογές που κάνουν οι αγαπημένες μας επώνυμες φίλες έφτασε! Τα πρόσωπα πολλά όπως και οι κοινωνικές εκδηλώσεις που τους επέτρεψαν ή ανάγκασαν να βγούνε από το σπίτι τους φορώντας τα καλύτερά τους χαμόγελα και να φωτογραφηθούν με λαμπερά ρούχα και αξεσουάρ.

Το TLIFE που εκτιμάει πολύ το καλό στιλ και την υψηλή αισθητική στο ντύσιμο για ακόμη μια εμβδομάδα έχει ξεχωρίσει κι έχει αναδείξει μέσα από τη στήλη starring today στη σελίδα της μόδας τις πιο καλοντυμένες και τώρα σου συγκεντρώνει σε ένα άρθρο όλες εκείνες που κέντρισαν το ενδιαφέρον και προκάλεσαν ποικίλα σχόλια. Εσύ ποιά ξεχωρίζεις;


Η Ηalle Berry επέλεξε το animal print για το στενό φόρεμά της και φυσικά δεν θα μπορούσε να έχει την υπογραφή κάποιου άλλου οίκου εκτός των Dolce&Gabbana. H Penelope Cruz φόρεσε την απόλυτη τουαλέτα με έντονη δαντέλα κι αυτή του δημιουργικού διδύμου Dolce&Gabbana και το συνδύασε με κομσήματα Chopard και τσάντα clutch Roger Vivier. H Reene Witherspoon επέλεξε μπλε σκούρα δαντέλα για το φόρεμά της με την υπογραφή της Stella McCartney και το συνδύασε με clutch από faux δέρμα φίδι.


Η Εlizabeth Olsen με κατακόκκινο φόρεμα που κόβει την ανάσα και τσάντα από την συλλογή The Row. Η Rosie Huntington Whiteley με φόρεμα Αndrew Gn, σκουλαρίκια Μiriam Haskell, τσάντα clutch Diane von Furstenberg και γόβες Brian Atwood. H Jessica Biel με σύνολο Giambattista Valli και πέδιλα Christian Louboutin.


H Kate Beckinsale με μαύρο ασύμμετρο σικάτο φόρεμα J. Mendel. Μαύρο επέλεξε και η Scarlett Johansson για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί με την υπογραφή της Nina Ricci. H Dakota Fanning με φούξια θηλυκό φόρεμα από ταφτά του οίκου Lanvin που το συνδύασε με γόβες με μεταλλική λεπτομέρεια του ίδιου οίκου.


H Kate Bosworth παραβρέθηκε στο party Lacoste κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Coachella και φυσικά τίμησε τους διοργανωτές του πάρτυ με φόρεμα Lacoste. H Helena Christensen επέλεξε λευκό φόρεμα με διακριτική δαντέλα της συλλογής Marc by Marc Jacobs. H Jessica Alba έκανε ένα total black συνδυασμό με φόρεμα Giambattista Valli και έδωσε χρώμα με πέδιλα Roger Vivier.


H Nicole Richie με total δερμάτινο σύνολο Winter Kate που το συνδύασε με κοσμήματα House of Harlow. H Olivia Palermo για ακόμη μία φορά έκανε συνδυασμό mix&match με φλοράλ φόρεμα από τη γνωστή αλυσίδα ρούχων Zara. Η Scarlett Johansson επέλεξε ένα κομψό και casual συνάμα look με μαύρο παντελόνι, μπλε σκούρο σακάκι και μεταξωτό πουκάμισο με κίτρινες πινελιές.

Read More

And More