Οι celebrities αγαπούν τα floral. Δες πως τα φόρεσαν…

Πρωτομαγιά και τα λουλούδια γιορτάζουν! Kι αν δεν έχεις την πολυτέλεια να βρεθείς κοντά στην εξοχή σου προτείνω να φορέσεις την εξοχή! Άνοιξε την ντουλάπα σου, βγάλε τα φλοράλ φορέματα και παντελόνια και πήγαινε βόλτα με τις φίλες ή το αγόρι σου σε κάποιο πάρκο είτε ακόμη και για έναν απλό καφέ. Aν θέλεις να μάθεις πως να φορέσεις το φλοράλ trend κάνε “κλικ” εδώ

Έχοντας στο μυαλό την ημέρα αυτή δεν μπορούσα να αντισταθώ και να μην ασχοληθώ με τις αγαπημένες μας φίλες που σε όλον τον κόσμο έχουν κάτι κοινό μαζί σου: την αγάπη τους για τα λουλούδια!
Κάθισε αναπαυτικά και πάρε ιδέες για το πως φόρεσαν αλλά και τι επέλεξαν από την απόλυτη τάση της εποχής.


Η Βeyonce που ανακηρύχθηκε η πιο όμορφη γυναίκα της χρονιάς επέλεξε φλοράλ παντελόνι με το ροζ – φούξια να επικρατεί. Η Katie Holmes με παστέλ παντελόνι που το συνδύασε με τζιν πουκάμισο και η Jessica Alba με παντελόνι με βάση το μπλε σκούρο σίγουρα κέρδισαν τις εντυπώσεις κάνοντα casual-smart συνδυασμούς.


Η Νiki Hilton επέλεξε στράπλες στενό φόρεμα με κόκκινα έντονα λουλούδια -ποιός είπε ότι τα λουλούδια δεν μπορούν να είναι sexy; Η Κeira Knightely με πιο συντηρητικό στιλ συνδύασε το φόρεμά της με nude γόβες ενώ η Victoria Beckham έκανε πιο girly εμφάνιση με φλοράλ λεπτομέρειες στο τελείωμα, στα μανίκια και τη μέση. Φυσικά κράτησε την Hermes τσάντα της σε απόχρωση του μπλε.


Η Alexa Chung έκανε μία πιο chic επιλογή με φούστα μέχρι το γόνατο με μπλε λουλούδια. Η Rihanna πάλι φαίνεται να είχε διάθεση να κάνει εμφάνιση statement για αυτό και παρόλη τη συντηρητική φύση του φορέματός της φόρεσε καλτσάκια με τις γόβες της. Η Sarah Jessica Parker που δύσκολα θα σε απογοητεύσει σε εμφάνιση στο κόκκινο χαλί επέλεξε ένα πολύ δροσερό φόρεμα με έντονα χρώματα και διατήρησε τη βάση του φορέματος για τα παπούτσια.


Η Εve Mendes επέλεξε μακρύ φόρεμα με βάση το μπλε και διακριτικό άνοιγμα στο ντεκολτέ. Η Εva Longoria έδειξε κι εκείνη την προτίμησή της στο μπλε με μόνη διαφορά τις λευκές μεγάλες μαργαρίτες που το κοσμούσαν. Η Kate Moss δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα ούτε όμως και να πρωτοτυπεί με το φλοράλ σακάκι της.

Read More

And More