Celebrities Fashion! Τι φόρεσαν οι επώνυμες φίλες μας;

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι κι αυτή δεν θα μπορούσε να μην έχει ένα αφιέρωμα σε όλες εκείνες που με το στιλ και τους συνδυασμούς που έκαναν μας τράβηξαν το ενδιαφέρον. Πολλές φορές είναι και η δύναμη του celebrity που σε κάνει να παρατηρείς τι φοράει παρ’ όλα αυτά λίγες είναι οι φορές που απογοητευόμαστε.

Αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως ήταν λιγότερες οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και περισσότερες οι casual ακόμη και ατημέλητες.


H Alexa Chung επέλεξε τζιν κοντό φόρεμα φόρεμα και με το πουκάμισο που φόρεσε από μέσα δημιούργησε το γιακά peter pan. H δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton φόρεσε παστέλ ροζ φόρεμα Εmilia Wickstead και το συνδύασε με clutch και γόβες L.K Bennett. H Kate Moss ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της εταιρίας δεν θα μπορούσε να φορέσει κάτι αλλό απο Mango.

H Natalia Vofianova περπάτησε το κόκκινο χαλί με φόρεμα μέχρι το γόνατο του οίκου Versace ενώ ασύμετρο μαύρο επέλεξε και η Sofia Vergara που το συνδύασε με φούξια φάκελο Michael Kors. H Eva Longoria με πορτοακλί ζουμερό χρώμα στο φόρεμα της Victoria Beckham κέρδισε τις εντυπώσεις.


Η Κeira Knightely με πολύ κομψό μαύρο φόρεμα που μοιάζει με μακριά πουκαμίσα, τζιν μπουφάν και σανδάλια δημιούργησε ένα σύνολο που κι εσύ μπορείς να φορέσεις. Η Marion Cottilard με casual σύνολο, εσπαντρίγες και τσάντα Chanel ενώ η Sarah Jessica Parker έξω από το σπίτι της στη Νέα Υόρκη με μπλούζα Μarc by Marc Jacobs.


H Kylie Minogue κατά την άφιξη της σε τηλεοπτικό σταθμό στο Λονδίνο θύμησε έντονα σε pin up girl με το ριγέ φόρεμα και τα κόκκινα σατέν πέδιλα. Η Olivia Palermo με ένα στιλ που ταιριάζει πολύ και στηνε λληνική καθημερινότητα – τζιν , μπαλαρίνες, λευκό t-shirt κα military jacket. H Κatie Holmes έκανε ένα πιο boho look Με κοντή φούστα τζιν, μεταξωτό΄πουκάμισο και ankle boots.

Read More

And More