Carrie Bradshaw: Τα fashion μυστικά που μάθαμε και δεν πρέπει να ξεχνάμε…

Εμείς οι γυναίκες πάντα παρατηρούμε τις άλλες γυναίκες τι φοράνε και δη τις επώνυμες που εκεί η διάθεση ξεκινάει από περιέργεια του τί φόρεσε η τάδε και στην πορεία μπορεί να καταλήξει και ως μάθημα ζωής. Είναι άλλωστε κοινώς αποδεκτό πως όλες, άλλες λιγότερο κι άλλες περισσότερο έχουμε κάποια/ες επώνυμες των οποίων το στιλ παρακολουθούμε και μας έχεις επηρέασει από ένα μεμονομένο outfit μέχρι κι ένα ολόκληρωμένο προσωπικό στιλ. Θέλω να σου πω πως είναι υγιές να παρακολουθείς το στιλ μέσα από άλλες γυναίκες και να παίρνεις ιδέες για το ντύσιμό σου. Είναι λάθος να γίνεσαι ακριβής κόπια, μπορείς όμως να εμπνέεσαι, να ακονίζεις τις στιλιστικές σου ικανότητες…

Συνήθως αυτές που μας επηρεάζουν είναι αληθινοί άνθρωποι με έντονο χαρακτήρα στο ντύσιμό τους που μπορούμε μέσα από τους συνδυασμούς που κάνουνε να δούμε εμάς. Αυτό δεν ισχύει σε μία μεμονομένη περίπτωση που δεν είναι άλλη από την τηλεοπτική θρύλο και οδηγό ντυσίματος πολλών γυναικών σε όλο τον κόσμο, την Carrie Bradshaw. Η Carrie Bradshaw είναι η ηρωίδα που υποδύθηκε η Sarah Jessica Parker στην θρυλική τηλεοπτική σειρά Sex and the City και άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια της στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη μόδα στο κάθε μέρα μας.

H Carrie λοιπόν που μας έδωσε πολλά μαθήματα styling σπάζοντας φραγμούς και “πρέπει” στους συνδυασμούς έχει μείνει στην ιστορία και την συναντάς σε πολλά βιβλία ως fashion icon κι όχι άδικα αφού τα icons έχουν την ικανότητα να επηρεάζουν όχι μία αλλά πολλές γενιές με το προσωπικό τους στιλ, ακόμη κι αν πλέον η σειρά ανήκει στο παρελθόν.

Η Carrie λοιπόν είναι αυτό το κορίτσι της διπλανής πόρτας που δουλεύει, έχει τη δική της στήλη σε εφημερίδα της Νέας Υόρκης και παράλληλα αρθρογραφεί στην αμερικάνικη Vogue. Ξοδεύει αλόγιστα λεφτά σε ρούχα, πάθος της ζωής της είναι τα παπούτσια και πιστεύει στον έρωτα και μόνο. Το κορίτσι αυτό ξέρει πολύ καλά να ντύνεται, τολμάει και πάνω από όλα σε κάθε της look ξεχωρίζει η προσωπικότητα της Carrie. Με άλλα λόγια ντύνεται με βάση αυτό που είναι μη ακολουθώντας κανόνες και τύπους αφού φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά τι της ταιριάζει και τι όχι.

Το TLIFE δεν θα μπορούσε να μην δει μαζί σου τα μαθήματα styling που έχει διδαχθεί από την Carrie Bradshaw, εδώ.

Read More

And More