THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ποια ήταν η πιο καλοντυμένη; Ψήφισε κι εσύ…

Οι επώνυμες φίλες μας για ακόμη μία εβδομάδα βγήκαν βόλτες, περπάτησαν κόκκινα χαλιά και φυσικά κέρδισαν τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους. Αυτή η στήλη αγαπιέται πολύ κι όχι άδικα αφού είναι απόλυτα διασκεδαστικό να βλέπεις τις στιλιστικές επιλογές, να παίρνεις ιδέες αλλά και να αποφασίζεις εσύ τελικά ποιά είναι αυτή με το πιο κομψό – στιλάτο – μοδάτο (όπως θέλεις πες το) ντύσιμο.

Η επώνυμη της οποίας το στιλ ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα είναι η Keira Knightley. Εσύ ποιά επιλέγεις;

/
Η ηθοποιός Zoe Saldana προσάρμοσε μία από τις τάσεις της σεζόν το belly bearing με ένα σύνολο του Jonathan Saunders σε απόχρωση του πράσινου. Η Lea Michelle επέλεξε λευκό φόρεμα σε πολύ κομψό πλισέ του οίκου Emilio Pucci.

/
H Kate Blanchett που είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στον κόσμο και φανατική οπαδός του οίκου Givenchy δεν θα μπορούσε να φορέσει κάτι άλλο. Η γλυκιά κι αγαπημένη Olivia Palermo συνδύασε πολύ σωστά το φλοράλ σορτσάκι της με πουκάμισο με διαφάνεια σε απόχρωση baby blue.

/
H Emma Stone βρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή με φόρεμα του οίκου Fendi ενώ η Jessica Alba επέλεξε κομψό φόρεμα που φτάνει κάτω από το γόνατο της Carolina Herrera και κράτησε τσάντα Marc Jacobs.

/
Η Κate Bosworth φόρεσε φλοράλ φόρεμα από τη σειρά της H&M, H&M Conscious, το συνδύασε με δερμάτινα σανδάλια του οίκου Chloe και μας άρεσε πολύ. Ενώ η Keira Knightley με μαύρο σε ίσια γραμμή και πολύ εντυπωσιακό φόρεμα μας έκανε να την ξεχωρίσουμε και ναι μπορείς να το κάνεις κι εσύ.

/
Η άπιστη Kristen Stewart λίγο πριν ξεκουκουλωθεί η ατίθαση ζωή της φόρεσε το Roberto Cavalli σακάκι της και γόβες Louboutin και βγήκε έξω ενώ το φόρεμα της Mollie King ταιριάζει τόσο πολύ στο ελληνικό καλοκαίρι που δύσκολα θα μπορούσα να μην το προσθέσω στη λίστα.

Read More

And More