H εβδομάδα ήταν γεμάτη με εμφανίσεις επωνύμων! Τι φόρεσαν; Ποια είναι η πιο καλοντυμένη;

Γεμάτη εμφανίσεις ήταν αυτή η εβδομάδα! Λίγο το Φεστιβάλ Βενετίας, λίγο οι πρεμιέρες στο Λονδίνο μεγάλων ταινιών με την Keira Knightley να κλέβει τις εντυπώσεις με τη Chanel τουαλέτα της, λίγο τα μουσικά βραβεία MTV VMA νιώθω σαν να σκορπίστηκαν οι επώνυμες ανά τον κόσμο και δεν τις προλαβαίνω…

Η αγαπημένη συνήθεια λοιπόν αυτή την εβδομάδα μοιάζει πιο πλούσια από ποτέ και η απόφαση της πιο καλοντυμένης μάλλον δύσκολη υπόθεση. Ψήφισε αυτή που ξεχωρίζεις και ανέδειξε εσύ την καλοντυμένη της εβδομάδας.


Η Kate Bosworth με πολύ λιτή διάθεση επέλεξε μαύρο φόρεμα και το συνδύασε με μαύρα πέδιλα. Η Kate Beckinsale με φόρεμα σε απόχρωση του μπλε της Vivienne Westwood. H Selene Gomez με pencil φόρεμα με χρυσές κεντημένες λεπτομέρειες του οίκου Dolce&Gabbana.


Η πολύ κομψή Zoe Saldana επέλεξε χρυσό φόρεμα Elie Saab ενώ η Juliane Moore με smart διάθεση φόρεσε μαύρο κοστούμι. H Emma Watson βρέθηκε στα μουσικά βραβεία MTV με φόρεμα Peter Pilotto.


Την Jessica Biel απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στο αεροδρόμιο με πολύ απλό ντύσιμο που εύκολα κάνεις κι εσύ. Η Kristen Dunst φόρεσε wallpaper print σε σύνολο της Stella McCartney. H Kristen Stewart με στενό φόρεμα Zuhair Murad και γόβες Jimmy Choo.


H Mila Jovovich φόρεσε μαύρο στράπλες φόρεμα με την υπογραφή Erin by Erin Fetherston. H Nicole Richie της οποίας το φόρεμα μου αρέσει πάρα πολύ επέλεξε την έξυπνα sexy δημιουργία του Anthony Accarrello. H Olivia Palermo με φόρεμα με κομψό print και πέδιλα Ζara.


Πολύ πορτοκαλί βρε κορίτσια! Η Pippa Middleton συνδύασε το φόρεμά της με τσάντα Kate Spade. H Victoria Beckham προφανώς με δική της δημιουργία βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και η Sarah Jessica Parker έδωσε το “παρών” στη βραδιά προς τιμήν του Oscar de La Renta με δημιουργία του μεγάλου σχεδιαστή.


O Σάκης Ρουβάς συνοδευόμενος από την καλλονή Κάτια Ζυγούλη στην παράσταση Allegria. O Σάκης επελεξε total black σύνολο Prada και το συνδύασε με παπούτσια Dolce&Gabbana. Ενώ η Κάτια με πολύ θηλυκό φόρεμα με την υπογραφή της ελληνίδας σχεδιάστριας Ratt by Rita Attalla που το φώτισε με κόκκινες γόβες Casadei Καλογήρου και clutch Van One κέρδισε τις εντυπώσεις. To ιδιαίτερο χρυσό κολιέ της είναι από το κοσμηματοπωλείο Ιμάνογλου. H Ελένη Μενεγάλη βρέθηκε κι εκείνη στην ίδια παράσταση με μαύρο κομψό φόρεμα και μαύρες λιτές γόβες.

Read More

And More