Celebrities Fashion! Tι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την καλοντυμένη της εβδομάδας!

Μακράν η πιο αγαπημένη στιγμή της εβδομάδας! Αυτή η ώρα που κάθεσαι και βλέπεις όλες τις λαμπερές φίλες μας σε δημόσιες εμφανίσεις τους να δίνουν τον δικό τους προσωπικό στίγμα με το ντύσιμό τους. Αυτή η εβδομάδα λοιπόν λόγω του NY Fashion Week ήταν γεμάτη με επώνυμες που βρέθηκαν είτε σε μεγάλα shows είτε απλά -ρουτίνα για εκείνες – περπάτησαν ένα κόκκινο χαλί κάποιας μεγάλης πρεμιέρας.

Το TLIFE καθημερινά μέσα από τη στήλη starring today σου δείχνει ποιας φίλης το στιλ ξεχωρίζει ενώ τώρα έχεις εσύ τη δύναμη στα χέρια σου ώστε να αναδείξεις τη δική σου στιλιστικά αγαπημένη. Aν θα έπρεπε να ψηφίσω μία – κι αυτή την εβδομάδα το βρίσκω αρκετά δύσκολο αφού όλες είναι άψογα ντυμένες – θα ξεχώριζα το απλό αλλά κομψό στιλ της Sarah Jessica Parker. Εσύ;


Η Kate Bosworth που μπαίνει συχνά στη λίστα αυτή έκανε ένα δερμάτινο σύνολο σε αποχρώσεις μπλε – μαύρο με την υπογραφή του οίκου Proenza Shoulder. H Sarah Jessica Parker κομψή όπως πάντα κινήθηκε κι εκείνη στις ίδιες αποχρώσεις με φόρεμα Prabal Gurung και γοβάκια Nickolas Kirkwood. H Keira Knightley σε πρεμιέρα ταινίας φόρεσε τουαλέτα με διαφάνεια και διαντέλα του οίκου υψηλής ραπτικής Elie Saab.


H Camilla Belle κινήθηκε στα γεωμετριά σχήματα στο σύνολο Michael Kors που φόρεσε και το ανέδειξε με ankle boots Christian Louboutin. H Kate Hudson με λευκό κοστούμι Αlexander McQueen και γόβες από βελούδο Brian Atwood. Η Zoe Saldana επέλεξε στενό φόρεμα της Stella McCartney.


To it girl Alexa Chung βρέθηκε στην εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη με φόρεμα σε κίτρινη παστέλ απόχρωση που το συνδύασε με ένα δερμάτινο ζευγάρι loafers. H Diane Kruger με σύνολο που εύκολα μπορείς να κάνεις κι εσύ, συνδύασε τη δερμάτινη φούστα της με κοντό μπλουζάκι, όλα Calvin Klein. Ενώ η Jennifer Lopez πιο όμορφη από ποτέ μέσα σε ένα δερμάτινο με μακρύ μανίκι φόρεμα.


Η Jessica Alba αποχωρίστηκε τα γεμάτα prints παντελόνια της και επέλεξε ένα απόλυτα κομψό φόρεμα του οίκου Valentino. H Kate Middleton με μακρύ φόρεμα σε απόλυτα πριγκιπικό ύφος του οίκου Alexander McQueen. Ενώ η Miranda Kerr στο αεροδρόμιο δεν έχασε το στιλ της επιλέγοντας φούστα Balenciaga, Hermes κόκκινη τσάντα και γυαλιά ηλίου Miu Miu.

Read More

And More