Celebrities Fashion: εγχώριες και διεθνούς φήμης ξεχωρίζουν! Ποιά είναι η καλοντυμένη της εβδομάδας

Για ακόμη μία εβδομάδα οι επώνυμες φίλες μας κυκλοφόρησαν ανα τον κόσμο, πήγαν βόλτες στην εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο, περπάτησαν κόκκινα χαλιά και φυσικά τράβηξαν την προσοχή όλων με τις στιλιστικές τους επιλογές. Φορέματα κομψά, casual εμφγανίσεις, έξυπνοι συνδυασμοί και φυσικά μακριές εντυπωασιακές τουαλέτες.

Αυτή τη φορά ούτε και οι ελληνίδες δεν κάθισαν σπίτι τους, και με αφορμή τις Νύχτες Πρεμιέρας αλλά και το Fashion Night Out φόρεσαν τα καλά τους και πόζαραν στον φακό. Και πάλι δύσκολη η απόφαση της πιο καλοντυμένης κα θέλω την ψήφο σου ώστε να αναδείξεις εσύ αυτή που πραγματικά “μίλησε” μέσα από τη στιλιστική της επιλογή.

/
Η Αlexa Chung δεν θα μπορούσε να λείπει από το show του οίκου Mulberry στο Λονδίνο αφού η αγάπη των δύο είναι αμοιβαία – η τσάντα του οίκου Mulberry ‘Alexa’ έχει πάρει το όνομα της από το ‘it girl’ και φυσικά την κράτησε σε λεοπάρ animal print. Η Dita Von Teese με total σύνολο Burberry και η Eva Longoria πιο εντυπωσιακή από ποτέ με μακρύ φόρεμα με διαφάνεια στο μπούστο Monique Lhuillier που το συνδύασε με παπούτσια Tom Ford.

/
H Jessica Alba έμπλεξε τα prints στο σύνολο της με πουά τοπ Erin by Erin Fetheron και τα must have loafers από βελούδο, Giuseppe Zanotti. Η Κate Middleton με κίτρινο πολύ απλό φόρεμα Jeager που το συνδύασε με τις αγαπημένες της nude γόβες L. K Bennett. H Kate Moss με σύνολο Mulberry.

/
H Nicole Richie που τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερο εμφανίζεται σε μεγάλα events επέλεξε μαύρη τουαλέτα με έντονη διαφάνεια στο ντεκολτέ και κεντημένες χρυσές λεπτομέρειες Μathieu Mirano, YSL παπούτσια και clutch House of Harlow. H Olivia Palermo κατάφερε να δώσει μαθήματα στιλ μέσα από ένα σύνολο όπου θα το χαρακτήριζες casual chic. Η fashionista βρέθηκε στο show Μulberry φορώντας Current/Elliot παντελόνι και την mini με λουλούδια τσάντα ‘Alexa’ Mulberry. H Gwyneth Paltrow με λευκό φόρεμα με την υπογραφή του Tom Ford.

/
O Valentino εδώ κι αρκετά χρόνια σχεδιάζει κοστούμια για παραστάσεις μπαλέτου στη Νέα Υόρκη και μπορεί να ανακοίνωσε πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που αναλαμβάνει κάτι τέτοιο. Στην φετινή πρεμιέρα από δίπλα του δεν έλειψαν και οι φανατικές θαυμάστριες των δημιουργών του, Sarah Jessica Parker και Anne Hathaway με ρομαντικά maxi φορέματα με την υπογραφή του. Η Nikki Reed πιο χαλαρή, εμφανίστηκε με πολύ κομψό σύνολο που εύκολα μπορείς να κάνεις κι εσύ. Για πάρε ιδέες!

/
Νύχτες πρεμιέρας και οι δύο κοπέλες που ξεχώρισαν από την βραδιά με το ντύσιμο τους ήταν η Ιωάννα Παππά με την γκρι στενή pencil φούστα, το μαύρο κομψό τοπ και μπαλαρίνες. Χωρίς υπερβολές και παιχνίδια εντυπωσιασμού η Ιωάννα παραμένει μία από τις πιο κομψές παρουσίες. Δεν θα μπορούσε όμως τα βλέμματα να μην τραβήξει το κορίτσι του James Bond, Τόνια Σωτηροπούλου που έκανε ένα smart ανδρόγυνο συνδυασμό επιλέγοντας παντελόνα και oversized γιλέκο. Η Κατερίνα Παπουτσάκη από την πρεμιέρα της με αέρινο λευκό φόρεμα και peep toes σε απόχρωση του μπεζ. Και τα τρία κορίτσια μας αρέσουν πολύ!

/
Η Εβελίνα Παπαντωνίου πάντα ξεχωρίζει με τις επώνυμες και με την τελευταία λέξη της μόδας στιλιστικές της επιλογές. Αυτή τη φορά στο Fashion Night Out επέλεξε τζιν, λευκό αέρινο τοπ και cropped printed σακάκι Prada. H πολύ όμορφη
Μελίσσα Γκρομελ Βαρδινογιάννη ξεχώρισε με το ολόλευκο casual σύνολο της που το συνδύασε με γήινης απόχρωσης αξεσουάρ. Και η Βίκυ Καγιά που γνωρίζει από πρώτο χέρι τη μόδα έπαιξε με την black&white απόλυτη διχρωμία της σεζόν και μας άρεσε πολύ.

Read More

And More