Τι φόρεσαν οι celebrities; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη της εβδομάδας…

H στιγμή της εβδομάδας που όλες οι εμφανίσεις συγκεντρωμένες σε ένα μέρος σου δίνουν τη δυνατότητα να αναδείξεις την δική σου αγαπημένη εμφάνιση έφτασε. Το κριτήριο δεν είναι άλλο από το τι ταιριάζει στη δική σου αισθητική καλύτερα, τι σου αρέσει, τι σε εμπνέει και τι (γιατί όχι) θα φορούσες κι εσύ.

Ψήφισε λοιπόν τη δική σου αγαπημένη και ανάδειξε την καλοντυμένη κι αυτής της εβδομάδας. Τα ρούχα που θα δεις είναι άλλοτε κομψά και κλασικά κι άλλοτε sexy και γεμάτα στιλ. Εμείς για αυτή την εβδομάδα ξεχωρίσαμε τη Miranda Kerr. Εσύ;


Καιρό είχαμε να δούμε ταγέρ και η Penelope Cruz το φόρεσε πολύ σωστά με φούστα που φτάνει ακριβώς κάτω από το γόνατο, μαύρο τοπ και σακάκι που τόνιζε τη μέση -με την υπογραφή του οίκου Giorgio Armani. Oι μαύρες κομψές γόβες έχουν την υπογραφή Casadei. H Ginnifer Goodwin με ρομαντικό παστέλ ροζ φόρεμα του Oscar de La Renta και πέδιλα σε ασημένια απόχρωση, Jimmy Choo. Η Νaomi Watts με total look του σχεδιαστή Tom Ford.


H Rihanna με δερμάτινο oversized μαύρο σύνολο του Demir Doma. H Cheryl Cole η βρετανίδα τραγουδίστρια με δερμάτινο φόρεμα και γόβες Jimmy Choo σε απόχρωση του μπεζ. Η Diane Kruger με πολύ κομψό πανωφόρι τόνισε τη μέση της με ζώνη Lanvin και ολοκλήρωσε το outfit με μπότες του Brian Atwood.


H πάντα κομψά ντυμένη Olivia Palermo φόρεσε το δερμάτινο παντελόνι της με μαύρο ζιβάγκο, παπούτσια loafers και καμπαρντίνα Οld Navy σε έντονη κίτρινη απόχρωση. Η Miranda Κerr έδωσε μαθήματα στιλ για το πως να φορέσεις τη φούστα με σκίσιμο στο πλάι επιλέγοντας πράσινο Αcne πουλόβερ, πράσινη δερμάτινη τσάντα Christian Louboutin, δερμάτινο jacket του οίκου Balenciaga και μαύρα ankle boots Τabitha Simmons. H Kate Moss με σύνολο που όλες μπορούμε να κάνουμε μέσα στην καθημερινότητά μας. Φόρεσε το μαύρο κολάν της με γκρι ζιβάγκο, μαύρο πανωφόρι -κάπα και μαύρες μπότες.


H Άννα Δημητρίεβιτς επέλεξε μαύρο φόρεμα σε ίσια γραμμή με διαφάνεια στα μανίκια που το συνδύασε με μαύρο ανοιχτό καλσόν και μας άρεσε πολύ. Η Μαρία Σολωμού σε μία από τις πιο σικάτες και γεμάτες στιλ εμφανίσεις της κέρδισε τις εντυπώσεις. Επέλεξε μαύρο κρουαζέ μακρύ φόρεμα και το συνδύασε με γκρι-μαύρα ankle boots που τραβούσαν την προσοχή μέσα από το σκίσιμο του φορέματός της. Η Μπέτυ Μαγγίρα με ψηλόμεση παντελόνα σε απόχρωση του γκρι που τη συνδύασε με μαύρο πουκάμισο κλειστό στο λαιμό, εντυπωσιακό καπέλο και τσάντα φάκελο. Well done, girls!!!

Read More

And More