Oι celebrities φοράνε τα καλά τους κι εσύ μπορείς να ψηφίσεις την πιο καλοντυμένη!

Έντονα χρώματα, βαθύ πράσινο, διαφάνειες, σκισίματα και μακριά φορέματα είναι μόνο λίγα από τα trends της φετινής σεζόν και οι επώνυμες φαίνεται να γνωρίζουν καλά τους κανόνες της φετινής μόδας. Ενδιαφέρουσες στιλιστικά εμφανίσεις για ακόμη μια εβδομάδα έρχονται στο TLIFE και σου δίνουν ιδέες για να συνδυάσεις τα ρούχα σου αλλά και να επιλέξεις φορέματα σε παρόμοια γραμμή που θα αναδείξουν τα δυνατά σημεία του κορμιού σου.

Celebrities fashion λοιπόν και αυτήν την εβδομάδα αυτή που μας κάνει να θέλουμε να την κοιτάμε ξανά και ξανά είναι η Αnja Rubik. Εσύ ποια ξεχωρίζεις; Ψήφισε και ανάδειξε την καλοντυμένη της εβδομάδας.

/
Η Leighton Meester επέλεξε φόρεμα σε βαθύ πράσινο και το συνδύασε με μαύρες γόβες σε κλασική γραμμή. H Cate Blanchett με μακρύ φόρεμα που δημιουργούσε διχρωμία στο πάνω μέρος του με την υπογραφή Antonio Berardi και η Anne Hathaway επίσης στο κόκκινο χαλί με λευκή δημιουργία haute couture Givenchy by Ricardo Tisci.

/
H Marion Cotillard επέλεξε ασπρόμαυρο φόρεμα σε cocktail γραμμή που μας άρεσε πολύ του οίκου Azzedine Alaia και το συνδύασε με μαύρες γόβες. Η Αmanda Seyfried επέλεξε γκρι-μoβ φόρεμα του σχεδιαστή Mario Schwab και η Εmma Stone με παστέλ αποχρώσεις στο φόρεμα Daneil Vosovic και γόβες Rupert Sanderson έκανε μία κομψή εμφάνιση.

/
Το ‘it’ girl Alexa Chung φόρεσε γκρι σκούρο φόρεμα του οίκου Kenzo. Η Anja Rubik χωρίς να κάνει ιδιαίτερη προσπάθεια έδειξε πως μπορείς να φορέσεις το τοπ με διαφάνεια κάνοντας ένα συνδυασμό με μαύρο δερμάτινο παντελόνι και λευκό μακρύ σακάκι. Η Olivia Palermo δεν θα μπορούσε κι αυτή την εβδομάδα να μην είναι στη λίστα με τις καλοντυμένες, αυτή τη φορά κάνοντας μία casual chic εμφάνιση με γόβες Reiss, τσάντα Givenchy και ρολόι Rolex.

/
H Jessica Alba έδωσε το “παρών” σε βραδιά τιμώντας τον οίκο Salvatore Ferragamo με μαύρο μακρύ φόρεμα. Η Laura Beiley με σύνολο με μακριά φούστα από ταφτά σε απόχρωση του ροζ του οίκου Valentino και η Poppy Delevingne με smart σύνολο κρατώντας τη Chanel τσάντα της στο χέρι κέρδισε τις εντυπώσεις.

Read More

And More